HosbuldumHoşgeldin

Hoş geldin canımMerhaba arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz bende zayıflamak istiyorum
Menü nerde gülbe hanımHoş geldin canım
Hoşbuldum canımHoş geldin canım
Canım ne oluyor sana?? Hayırdır?? Senin menüler dolu dolu olurdu.. ekmek olmazdı.. emziren annesin sen.. lütfen düzgün akşam yemeği ye artık ... bak san 10 verecektim veremedimSabah 11.00
1 incir
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim tbe
Ara 15.00 biraz kabak çekirdeği
Türk kahvesi
Akşam 1.5 kase şehriye çorbası
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Canım hiç
Birşey yemek istemiyor
@hippotalamus
Ayaklarıma kara sular indi neden girmiyorEtiket nerde hanıımmm
Neyse tek menü verenim sen varsın kaçırmayayım :sarisin:
Sabah güzel ama sonrasında çok aç kalmışın balım. Halsiz düşersin. O pazarda tattığın şey neydi acaba
Akşam yoğurtun yanında sebze olsaydı keşke. Böyle aç kalarak diyetten çabuk bıkarsın. Su iyi ama pazar gezmesi spora girmez
Kiz senin bize degil bizim sana ihtiyacimiz varmisİsmim hülya 25 yaşındayım
1 kızım varManisadayımm. Kilom 58 hedef kilom 52. Normalde 85 tim diyetle 58 e kadar düştüm
Tebrikler cnm.. boy kaç peki??İsmim hülya 25 yaşındayım
1 kızım varManisadayımm. Kilom 58 hedef kilom 52. Normalde 85 tim diyetle 58 e kadar düştüm
Hoşgeldin Hülya severim Hülyalarıİsmim hülya 25 yaşındayım

Hosgeldin demeden de dumduk dalmisimmm.Hosgeldin canim.İsmim hülya 25 yaşındayım
İştah yok yoruluyorum eşim de olmayınca hiç birşey yapmak gelmiyorCanım ne oluyor sana?? Hayırdır?? Senin menüler dolu dolu olurdu.. ekmek olmazdı.. emziren annesin sen.. lütfen düzgün akşam yemeği ye artık ... bak san 10 verecektim veremedim
Kendine gel gülbişimİştah yok yoruluyorum eşim de olmayınca hiç birşey yapmak gelmiyor
Ellerine sağlık ♡♡♡ ama bende çıkmıyor
Buldum teşekkür ederimTekrar bakar mısınız? Ufak bir ayrıntıyı atlamışız
Admin bide bana etiketler gelmiyoTekrar bakar mısınız? Ufak bir ayrıntıyı atlamışız