Mimu88
Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Parçalayın onları afetlerim benim dümdüz edelim onları
yakarsa bu yağları "afeti devranlar" yakar
Parçalayın onları afetlerim benim dümdüz edelim onları
38 çok erken değil mi yahu...Benim annem de anneannem de 38 inde girmiş baba tarafım 54 unde bilemiyorum hangi tarafa cektim
tamamdırÖrnek uzatalım birbirimize madem şimdi biraz işlerim var gelince birbirimzi daha iyi tanıyalım
Ben de önceden ilgisizdim bu konulara. Şimdi yazma kenarı çevirmeyi öğrenmeye çalışıyorum.Ay ablam bana çanta ördü 2 tane
Doğum günü hediyesi yapmış
Naısl güzeeeel
Keşke ben de becerikli olsam keşke

kalbini yerimBen de önceden ilgisizdim bu konulara. Şimdi yazma kenarı çevirmeyi öğrenmeye çalışıyorum.
Kızıma çanta işledim bi tane küçük. Onu takıp gezince çok mutlu oluyorum yaa aklında biyerlerde kalsın böyle. İleride bigün gülümswyerek hatırlasın çıkarsın sakladığı yerden anıları yad etsin
her çeşit güldüm ismiyle yaşasınlar
Biraz da şu tarafa gülem

Senin hazır olman önemli. Kendini bilirsin zaten. O anı en uygun olduğun anı. Hayırlısı olsun hakkındaBana da tüp yaptır ikiz köydür diyorlar ben şuan kendime yetemiyorum imize nasıl gücüm yeter ki. Ikizler kendi kendilerine oynar mi acaba birbirleri ile oynadıkları için iş az olur mu kafamda deli sorular

İyiysen böyle sıkıntı yokKendimi gizemli bir hale bürüdüm ondandır
Evet harika tam benlik

Cumaya kadar toparlayayım da bir açayım. Zaten ben de kendi grubumda verecem. Ölüm grubu olsun. Real madrid le dostluk maçına çıkıp 4 tane yemiş cimbom gibi kalsınlarvar var
begüm gelecek daha
fatimasevket gelecek
soraaa dün konuşuyorduk kimdi meleğim vardı sanırım
var yani
gerekirse böleriz grupları
sen aç grubunu
Cumaya kadar toparlayayım da bir açayım. Zaten ben de kendi grubumda verecem. Ölüm grubu olsun. Real madrid le dostluk maçına çıkıp 4 tane yemiş cimbom gibi kalsınlar