Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Biraz da şu tarafa gülem:kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:
zaaaaaa.jpg
zaaaaaa.jpg
zaaaaaa.jpg
zaaaaaa.jpg
zaaaaaa.jpg

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Örnek uzatalım birbirimize madem şimdi biraz işlerim var gelince birbirimzi daha iyi tanıyalım :öpücük:
tamamdır :kanka:

Ay ablam bana çanta ördü 2 tane
Doğum günü hediyesi yapmış
Naısl güzeeeel
Keşke ben de becerikli olsam keşke
Ben de önceden ilgisizdim bu konulara. Şimdi yazma kenarı çevirmeyi öğrenmeye çalışıyorum. :islik:
Kızıma çanta işledim bi tane küçük. Onu takıp gezince çok mutlu oluyorum yaa aklında biyerlerde kalsın böyle. İleride bigün gülümswyerek hatırlasın çıkarsın sakladığı yerden anıları yad etsin :tatlim:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Ben de önceden ilgisizdim bu konulara. Şimdi yazma kenarı çevirmeyi öğrenmeye çalışıyorum. :islik:
Kızıma çanta işledim bi tane küçük. Onu takıp gezince çok mutlu oluyorum yaa aklında biyerlerde kalsın böyle. İleride bigün gülümswyerek hatırlasın çıkarsın sakladığı yerden anıları yad etsin :tatlim:
kalbini yerim

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Bana da tüp yaptır ikiz köydür diyorlar ben şuan kendime yetemiyorum imize nasıl gücüm yeter ki. Ikizler kendi kendilerine oynar mi acaba birbirleri ile oynadıkları için iş az olur mu kafamda deli sorular
Senin hazır olman önemli. Kendini bilirsin zaten. O anı en uygun olduğun anı. Hayırlısı olsun hakkında :kaalp:

Kendimi gizemli bir hale bürüdüm ondandır :sopa::krizz:

Evet harika tam benlikhanimis
İyiysen böyle sıkıntı yok:mavis:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
var var

begüm gelecek daha
fatimasevket gelecek
soraaa dün konuşuyorduk kimdi meleğim vardı sanırım
var yani
gerekirse böleriz grupları
sen aç grubunu:mutluyum:
Cumaya kadar toparlayayım da bir açayım. Zaten ben de kendi grubumda verecem. Ölüm grubu olsun. Real madrid le dostluk maçına çıkıp 4 tane yemiş cimbom gibi kalsınlar:kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar