Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Benim dünkü menüm

13.00
Brokoli çorbası
1 dilim çavdar ekmek ama dilim kibrit kutusu kadar küçüktü

17.00
Form biskuviden kırmızı meyveli 4 tane yarim paket yapıyor sanıyorum yanına çay

21.00
3 kaşık et sote
1 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık yoğurt

2 litre su
30 dakika yürüyüş

Eti ekmeksiz yiyemedim midem tuaf oldu alışınca daha da azaltacagim ekmegi

@MaliPina

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Oturup hunharca yemek istiyorum ama burası brni tutuyor be yalan söylim çok faydanız var kızlar :kanka:

Ahhh anammm bilmiyor son durumunu karşımda bakıyor ela gözleriyle biri gidecek evet ama öbürü var anacığım diyorum içimden, içimden boğazım düğüm düğüm öğrendiğinde ne hissedecek biliyorum biliyoruz ama düğünden sonra söylemeye karar verdik Allah dermsnsiz dert vermesin Rabbim tum hastalsra da sifa versin nerde varsa inşalla h :aglama:
canım benim anneminde 1gozu yok diğeride az görüyor şükür kendi kendini idare ediyor rabbim acil şifalar versin

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
@nehirnil111 im ballı minnakım:tatlim: , her şey güzel geçti şükür ve aynen döndümm sahalara ... döndüm de senin kiloyu göremedim sanki :bayik:

@neslelf165 eksin süpeeer

@eflalim sabitini yediğimmmm kadın :papatya:

İyi bir el atacağım @igdedali hanıma ya da @Miu ya vekalet vereyimm o ellesin yani el atsın :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

@igdedali cuma kilonu masamda göreceğimmmmm ve deerhal gruplara hatta istersen 4.grup kaptanlığınaaaaaaa :gelburaya::gelburaya:
Sen nası dersen
Dün başladım. Seni etiket yaptım menüme.
Onun dışında bi lokma sürmedim ağzıma. Gece 1 e kadan açııım açııım deyu dolandım durdum ama olsundu:evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar