GünaydınPattis olsa gerekgünaydın len mortim
GünaydınPattis olsa gerekgünaydın len mortim
Seve seveeAllahını seven üzerime kahve atsınnn
Çok tatlı nasıl heyecanlıdırIyi geceler kızlar
Yeni oturdum nasıl pertim nasıl halsizim anlatamam kız da uyumadı daha bir bir anlatıyor çenesine kurban oldugum
Işte şimdi yandınMenümü yazayım..
@Floweroflife
Sabah:8.40
Omlet
Peynir,domates,salatalık,zeytin
1 dilim salam
Ögle 13.30 (Iste burasi sikintili kisim)
Burger menü
Akşam: 19.30
Patatesli musakka
Salata
Su: 2.5
Spor: 30 dk yürüyüş
Ayyy canım hoş geldin ❤Eflalimmm
OrdikHayırlı sabahlar

Sana demiştim @koza99 kurtuluşun yoktu bu menüde ben bile bittin kızım dedimGel bakalım minik kuzu kollarıma
Şimdiii bu menü olmamış.
Bırger menü : ortalama bit menü 1500-1900 kalori artı 60-78 gram trans yağ içeriyor
Bunun yerine bir kalıp tereyağ yesen daha çok besin alırdın
Hadi bunu arada yeriz diyelim, ayda yılda bir kilomuza etkisi olmuyorsa...
Ammmaa o patates musakka ne?
Annecinin yaptığı musakkayı yedin, burger menü yedin, olmaaz
Kuzum bak sen ders çalışacaksın detoks falan yapmana müsaade etmem, ben bu menüyü yesem ertesi gün detoks yapar temizlerim ama senin böyle bir lüksün yok. O yüzden yediklerine dikkat etmen lazım, ders çalışacaksın sen..
Zamanın olmadığından fast food restoranına gittin diyelim, orda salata var, hiç olmadı wrap var.
Bu ders çalışman gereken dönemde zamanını ve enerjini öncelikerine verebilmek için korumaya dikkat etmen gerek.
Yarından tezi yok sabah sağlam kahvaltı, öğlen ev yemeği, yoğurtlu sebzeli , proteinli,akşam hafif ve bol yeşillikli menüler istiyorum
Arada acıkırsan ceviz, kuru üzüm istiyorum senden
Birdaha musakka yiyeceksen burger menü yeme
Ehlî.magdur olun bu gidişle öyle olacak gibiHayırrr
Yan gel yat, flo’nun sopasını ye olsun adı gurubun he?
Korumadayız diye kilo alan olursa ehli-i keyf’den ehl-i mağdurluğa terfi ettiririm
Ikisi içinde yeni sınıf miydi yoksa biri başka sınıfa geçti diğeri eski sınıfında mi kaldıGünaydınnnnnnn
Lesile mı yaptım
Müthiş bir baş ağrısı ile yatip
Daha fazlası ile kalktım
Kayra dün çok ağladı eve geldiğinde
Ayrı sınıfların bu kadar zor olacağını düşünmemiştim diyor![]()
Çok üzüldüm ama alışması lazım
Diğerinde tık yok camış gibi yayıldı geldi
Şimdi 3 mil lesile yaptim
Jet hızıyla hazirlanayim
Burger menü mu yedin
Niye bensiz yedin

Daha düşkün gibi diğeri sanirim baskın karakter sanki böyle daha iyi gibi ama uzman görüşü ayrıYa başım ağrıyor hala
Yani diğerinde de aynı tepki olsa
Birleştıreyim diyecem de
Diğeri sakin
Bağımlı gibi bu ağlayan
Fitim

Ben ise spor ayakkabı ile gidip orda topuklu giyiyorum akşam o spor ayakkabıyı giyince yaşadığım mutluluk tarif edilemezAyakkabı yürüme ayakkabısı olsa yürürüm iş yerine ama azcık topuklu
Ikisi içinde yeni sınıf miydi yoksa biri başka sınıfa geçti diğeri eski sınıfında mi kaldı