Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Sıkı vücutlar yapacağız gerimizde kalacaksiniz onun içinKızz sormasana.. darbe yap
Sıkı vücutlar yapacağız gerimizde kalacaksiniz onun içinKızz sormasana.. darbe yap
Cnm elma suyu detoksunu nasıl yapıyorsun??Odem icin ocaga elma tarcin koymustum unutmusum allam diyom bi guzel kokuyo hos hos heralde disardan geliyo diyom bende ocaga bise koymadmki diyom meger ben koymusum
Geride kalmak bana göre değil bebeğimSıkı vücutlar yapacağız gerimizde kalacaksiniz onun için

Acı olacak desene bebemGeride kalmak bana göre değil bebeğim

Görüşürüz çakılımAcı olacak desene bebem
Görüşürüz Cilveli Kahveler siziiiiiiiGörüşürüz çakılım
Cok açımmmmm kaptanım diyetimize devam en birinci biz olalimmmm inşallah kendi adına elinden gelenden fazlasını yapicam inşallahhCilveli kahvelerim
Bu ilk hafta şimdilik 3 tane artımız var
Bu artıları bir an önce gönderip eksiye geçmeliyiz... onlara cilveli kahvelerin gücünü göstermeliyizzz
Ben bugün kendi adıma detoks yapıyorum.. spora da başladım bugün..
Hepinizden düzenli SPOR ve MENÜ bekliyorum ...
Beni üzmezsiniz dimi
Size başka bir yüzümü göstermek istemiyorum
@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @neslelf165 @pempikzx
O daha çok port oluyorYok yeaaa bir bizmi pırt yapıyoz sanki herkes yapıyor yapmayan yok ki![]()

1lt kaynamis suyun icine bi tarcin yarim elma koyup 10 dk kaynatiyom @pempikzx den ogrendiydim tabi ben 10 dkkdan fazla kaynattim o ayriCnm elma suyu detoksunu nasıl yapıyorsun??

Benim de sonum darbe olacak, herkes başka birşey istiyorKızz sormasana.. darbe yap
Biz de mi öyle yapcazBenim de sonum darbe olacak, herkes başka birşey istiyor

Ben biraz daha bekleyeyim, oy kullanmayanlar varBiz de mi öyle yapcaz