O yeni bolum diiillll kiii yeni bolummu yoksaaaÇünkü çukurovaya bakıyok
O yeni bolum diiillll kiii yeni bolummu yoksaaaÇünkü çukurovaya bakıyok
Balım sabah çok çok aç kalmışsın ama allahtan protein ikisi de. Akşam enfes. Suyu sıcaklar bitmeden arttır biraz. Spor da iyi biliyorum okulda koşturuyorsun ama 20 dk dan sonra yağ yakımı başlıyor ya ne kadar yakarsan o kadar kar. Helal valla yüzümü kara çıkarmıcan ZümrütümYarin dis ransevum vardiya unutmusum oruc iptal kaptanikomm menumude verim
09.00 1sb sut
14.00 ayran
19.00 tazefasulye salata yogurt
Su 2lt
2mil leslu
@Elalis
Ya ne bileyim bakıyorum özet diye ama uzattılar çok. Demek ki eski bölümO yeni bolum diiillll kiii yeni bolummu yoksaaa
AnlaştıkAy
kaptan demeyin hala olayın şokundayım
Tamam ponçikim hedef kilonu 65.5yapalım, kabul edilebilir kilo aralığın da 65-66 olsun
İki hafta dikkat et koruma kilosuna düşmek için
Anaaa kim gelmiş hoşgelmişsin adaşıımAdaşım çatlak kârı nasılsın kimleri attın ağına de hele
Elalis teyzeainin minnoşkosuAnlaştık
Ben deeeeeÇoook yorgunuuum
Evet çok iyi olur yazayım kaptanım flowerım
Kaptanlar aç gezermişÇok açımmm
Ausu Ben menülerimde kimi etiketleyeyim Peki?
( iç ses: Allahım nolur aus demesinler, elinde kalırım)
Ah ya çok üzüldümKızlar sabahtan beri içim içimi yiyordu
Çok kötü bir haber aldım ama bu da geçecek neleri göğüs gerdik biz neleri atlattık bunu da atlatacağız
Güzel annemin gözündeki tümör yinelemiş 1.5 yıl önce ameliyat olmuştu.. tekrar bir ameliyat olacak ve göz alınacakmış güzel ela gözlüm benim çok üzülecek daha ona söylemedik
YaaaaaaaaElalis teyzeainin minnoşkosumemnun musun dersanenden
İnşallah kuzum. Nefes almadan çalış, zaman su gibi akıp gidiyor. Ünide bool bol alırsın nefesini. Az önce benimkilere de çemkirdim çalışın diyeYaaaaaaaa
Evet, çok şükür memnunum.. Boyle devam eder inşallah