Artık toyumu kaldırmanın zamanı geldi sanırım@koza99 @MaliPina @hububatkraliçesi @Mimu88 sporda benimle misiniz cumadan itibaren yaptınız mı
Başka spor grubuna girmek isteyenleri alalım
tm kaptanim hurma süt yerim detoks suyu yapacaktım elma kalmamış yaparım yine inşallahAllah kabul etsin cnm..
Sahur yok olmaz. Vucut kıtlık moduna girip böyle ödem yapar ..
İftar güzel.
Su bolca iç.. sanki detoks suyu yapıyordun..
Sahura mutlaka ya 1 kase yoğurt 7 hurma
Yada 2 yumurtalı ekmeksiz kahvaltı ve bol su..
Sizin kaptan benden duymuş olma o saatte Güney Kore’de esas oğlanın zengin babasının fakir ama gururlu kızı satın almaya çalışmasına sinir oluyordu, ama aşk kazanacak kajuBizim kaptanmz nerde yaaa
Kaptanlar ausu etiketliyorBen menülerimde kimi etiketleyeyim Peki?
( iç ses: Allahım nolur aus demesinler, elinde kalırım)
Lan yeminle iki gram beynim vardı o da yandiSizin kaptan benden duymuş olma o saatte Güney Kore’de esas oğlanın zengin bankasının fakir ama gururlu kızı satım almaya çalışmasına sinir oluyordu, ama aşk kazanacak kaju
salang-i igilgeoya
Evet evet kazanacak inşallah. Ay internetim olsa ben dr baştan izlerdm o diziyi acayip sarıyor hakktenSizin kaptan benden duymuş olma o saatte Güney Kore’de esas oğlanın zengin bankasının fakir ama gururlu kızı satım almaya çalışmasına sinir oluyordu, ama aşk kazanacak kaju
salang-i igilgeoya
Ben o diziyi bitirdimEvet evet kazanacak inşallah. Ay internetim olsa ben dr baştan izlerdm o diziyi acayip sarıyor hakkten
Cnm hem ekmek hem kısır... neyse ki akşamına toparladın .. ama bu hafta cumaya kadar bi daha ekmek ve karbon yokMenumu yazıp cukura kacacam
10: 1 haşlanmış yumurta
Domates zeytin peynir
1 dilim tbe
15.30:3 kasik kısır
19: 3 hurma 1 su bardağı sut
Su: 2 buçuk olur inşallah
Spor bugün evin duvarlarını sildik malesef bugünlük yok kaptanımm
@hippotalamus
Kahvaltıda da miiiiiiCnm hem ekmek hem kısır... neyse ki akşamına toparladın .. ama bu hafta cumaya kadar bi daha ekmek ve karbon yok
Şimdi koruma diyince aklıma güvenlik geliyo .. ordan aklım sandra blockun güzel dedektif filmine gitti.. güzel koruma,fit koruma ne bilim..Yaw herkes cilveli jetgilli birşeyler demiş hadi fikir verin bi de isim bulalım
Miu sıkıysa koru demişti
Eflal du bakiim be demişti
Bişeyler bulalım
Hosgeldin nefs ama ben yenilerdenim
Selammm datlum eskilerden ben Nefs
Evet cnm.. 2 yumurta yiyince ekmek aramıyor insan.. bi dene hatrım içinKahvaltıda da miiiiii
AniiKaptanım ne derse ooo daha sizi yeneceguukkkkgerekirse sadece çekirdek yalarız gülüm
Çünkü çukurovaya bakıyokYaaa çukur başlıyomusssss neden demediniz banaaaa