Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
TamamdırAynen canım kilo aralığın 51.5 - 52.5 olsun 52.5’i geçtiğin zaman hemen bir iki gün dikkat et
TamamdırAynen canım kilo aralığın 51.5 - 52.5 olsun 52.5’i geçtiğin zaman hemen bir iki gün dikkat et
Portakal hiç pas vermiyonTamamdır
olmayacak çiş cos kaptanim su sahurda 1litre yatana kadar da 3 ugecerCilveli kahvelerim
Asayiş belkemal mi?? Cıs coss kaçamak var mısu 2 lt yi geçti mi
@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @pempikzx @neslelf165
Burda yokKış geldi kuzum günaydın
TemamTamamdır
Haydi bismillah
56’yı kabul ediyoruz ama sadece 2 aylığına,
56’yı 100 gram geçersen yakandayım haberin olsun
Sen artık kilo bildir pempik.. bundan sonraki eksi gerçekçi olmazolmayacak çiş cos kaptanim su sahurda 1litre yatana kadar da 3 ugecer
Canım çok geçmiş olsun annene. Allah acil şifalar versin. Çok korkuyorm bu kötü hastalıktan
İnş Allahım... duy şu portekizden, lopezgilden flowerıİçimden bir ses 2 aya kalmaz koruma gurubu 30 kişi olacak diyor zaten
Gel yawrım gel koruma çok güzel
Cnm bence akşama yoğurt yada cacık olabilir ..
Yada sütlü kahve ile bikaç hurma..
Bu arada menüne bayıldım ..
Su??
Spor??
Tm canım kızı salliyom yerine koyayım da veririm hemenSen artık kilo bildir pempik.. bundan sonraki eksi gerçekçi olmaz
Tamam bu günün menüsüne vereyimEvet hemen başlayalım, zaman problemimiz yok, hedef küçük adımlarla kalıco kilo vermek olsun..
Bu hafta toplamda 400 gram versen yeterli olur.. gece yemek yok, akşam karbonhidrat yok, bol su içmek var, menü ver z kajum bakalım bir haftada ne kadar gidecek ona göre menünü revize ederiz
Ahhaaaaaİnş Allahım... duy şu portekizden, lopezgilden flowerı
Kaju un normal un mu?Tamam bu günün menüsüne vereyim
Sabah 10.00
2 yumurtaya 1 tatlı kaşığı un az biraz süt koyup çırptım krep gibi pişirdim.
İçine süzme peynir sürüp domates koyup dürüm yapıp yedim.
2 lokma da çikolata sürdm yedim.
Saat 14.00
Orta double türk kahvesi
Akşam 17.00
Kıymalı yeşil fasülye 1 tabak üzerine bol yoğurt
2 tablet de çikolata
Su çok içmedim bak gidip içeyim yatana kadar.
Spor yapamıcam ev işi temzlk bana spor oluyor