Benzin alırken dimi? Arkadaşın gözleri doluyor benzin alıncaağlama bee için dışına çıktıaraba için değer mi,asıl sen aldıktan sonra ağlıycan

Benzin alırken dimi? Arkadaşın gözleri doluyor benzin alıncaağlama bee için dışına çıktıaraba için değer mi,asıl sen aldıktan sonra ağlıycan
menüye bak beeee helal
valla çoh beğendim okusunlar
Bana dedi rakip kaptanım helal dedi
Ornek olsun takıma di mi ama
Isım bilmim ama sloganimiz;Kızlaaarrrr korumaya şöyle afilli yanar dönerli bir isim bulalım
@koza99 @matematik61 @Kajupi @D3S1R3 @hepfit @nehirnil111 @Portakal Sulu Ordek @begüm75
Şöyle herkesin imreneceğim bit isim olsun
Korumamın rahatlığını, pamık gibi yumuşak kollarını vurgulayan bir şey olsun bence
Hımmmm kajum seni 56 görene kadar kilo verme gurubuna aksak daha iyi olmaz mı senin için? 56-57 gördüğün gibi hemen korumaya alırız..Yazıyım canım
Bugün 61.6 çıktı kilom a a regl oldm onun fazlası
Cuma 60.7 idim.
Hedef aslında 56 istiyorum ama
Ben 60ı geçmesem korumada razıyım.
56 istememin sebebi gebelikten önce nekadar zayıf olursam okadar iyi.
Normalde 59 60 arası ideal
Canım çok geçmiş olsun annene. Allah acil şifalar versin. Çok korkuyorm bu kötü hastalıktan
Bana dedi rakip kaptanım helal dedi
Ornek olsun takıma di mi ama
AahhaaaaaaaaIsım bilmim ama sloganimiz;
Tok açın halinden anlamaz, ötede acıkın olsun
Yok canım şu ara kilo verme kafasında değilim hiç. Davetler var filan diyet yapamam. Önümüz kış ztn kilo vermek daha kolay.Hımmmm kajum seni 56 görene kadar kilo verme gurubuna aksak daha iyi olmaz mı senin için? 56-57 gördüğün gibi hemen korumaya alırız..
Yok ittemem dersen 60 mı yazayım koruma hedefini?
Tamamdır56 kuzu
belli olmaaazzz ya nasip de bekle.benim öleceğim aklıma gelirdi arabam olacağı gelmezdi.ben de senin gibi çok istiyordum oldu çok şükür.geç olsun güç olmasın kuzum.hayırlısı dealmıycam ki
Tamam o zaman 59 koruma hedefin, 60’ı katiyen görmek yasakYok canım şu ara kilo verme kafasında değilim hiç. Davetler var filan diyet yapamam. Önümüz kış ztn kilo vermek daha kolay.
Hedefe 59 diyelim koruma hedefi.
Araba konusunda imkansızı ben yaşıyorm. Birgün benim arabam olursa herkesin olurbelli olmaaazzz ya nasip de bekle.benim öleceğim aklıma gelirdi arabam olacağı gelmezdi.ben de senin gibi çok istiyordum oldu çok şükür.geç olsun güç olmasın kuzum.hayırlısı de
Oww owww çok heycanlı. Hemen mi başladk yav. Ben daha 60.7 idim hemen zayflıym mı napim
Tamam o zaman 59 koruma hedefin, 60’ı katiyen görmek yasak
Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550 Ekli dosyayı görüntüle 23550
Sanki ben kucugumay bunlar yaşlı bir kadını kalpten götürmeye uğraşıyocuma artı çıkarsan sorarım ben san çorbayı
Kış geldi kuzum günaydınKereviz çıktı mı
Evet hemen başlayalım, zaman problemimiz yok, hedef küçük adımlarla kalıco kilo vermek olsun..Oww owww çok heycanlı. Hemen mi başladk yav. Ben daha 60.7 idim hemen zayflıym mı napim
Cnm bence akşama yoğurt yada cacık olabilir ..Geçti cnm ben öğlen yemeğini de 16.00 da yedim bisiler cnm akşam acıkırsam ne önerirsin
Menüm şöyle
Sabah 09 da
3 hurma
1 bardak sade sütlü nescafe
Ara 11.00
Şekersiztürk kahvesi
Öğlen
16.00
5 ızgara köfte
Bol yeşillikli salata
Aksama acıkırsam var mi bir onerin cnm