JETGİLLERProfile nasi yqziyoduk
30 temmuz 84 le baslangickızlar boy kilo hedef alabilir miyim pilissss.diyete ne zaman başladınız,başlangıç kilonuz neydi kısa bi özet geçerseniz sevnirim.
@Zumrud_u anKa bunlar lazım canım
Teşekkürler125 km de 1900 kusur kalori gordum ben. Seninki biraz yuksek ama takilma oyle rakamlara. Kiloya ve performansa (hiz/interval) gore degisiyor biliyorsun. Egzersizine 1-2 dk lik hizli bolumler ekle
Emegine saglik kaptanim
Saglik ve huzurla nice mutlu yillara insallah
Ooo bir bisikletli daha
ha cok iyi
Ne sirketi/evragi kuzum?
Uzulme canisi. Ilk hafta sana da onlara da zor gelir ama sonrasi guzel olur. @Miu nun mesajinda temas ettigi tum noktalara katiliyorum. Onlar icin daha iyi olacak.
Rabbim saglik&afiyet versin canim. Cok zor bir durum. Dugunu bekleyecegiz demissin ama Allah korusun metastaz varsa erken teshis onemli. Doktoru ne onerdi?
Zikkimi icmesen arabanin aylik taksitinin yarisi hazir olurdu
Kaptanim
Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.5
Guncel:53.6
Hedef/koruma kilosu:54
Anladım kozam hayırlı olsunKuzum dershanem başladı.. Gün içinde tüm gün ordayım,akşam da ödevler vs.
Ufak sporlar yapıyorum ama eskisi gibj değil ne yazık ki o yüzden
Canım oturmuş bir kilon vardır, mesele 51.5 de gördün ama genelde 52’lerdesin
Rahat olduğun kiloyu yaz
Yine de istersen altına düşmeye çalışırsın o zaman güncellerim
Ben 52.5 dedim ama hedef 51’leri görmek
51.5’e çekmek istiyorum bir iki ay içinde
TamamdırBebisim bana 55 yaziver.inşallah amin
kuzum oruç tutabilirsin ama sahura kalıp hafif bi kahvaltı yapman lazım.özellikle yumurtalı.akşam ezanı geç okundupu için sakın ağır bişey yeme hele turşu falan sakıınnn.Kaptanim yarin oruc tutabilirmiyim bugun okuldaydim ve ac gecrdim sabah sut ogle ayran anca yemek pisiriyom yarin oruc olim bari @Elalis
vaaaayyyyy maliii
Tamam aksama taze fasulye salata yogurt yicemkuzum oruç tutabilirsin ama sahura kalıp hafif bi kahvaltı yapman lazım.özellikle yumurtalı.akşam ezanı geç okundupu için sakın ağır bişey yeme hele turşu falan sakıınnn.
tüm günü aç geçirmişsin akşam saldırma nolur.
YohhhhCok gecmis olsun nesli
Aus yapti itirazin mi var beybi????
ne sandın bebişimvaaaayyyyy maliii