İnşaallah canım ❤1-2 haftaya normale döner Eflalim ilk günler normaldir ana yüreği
İnşaallah canım ❤1-2 haftaya normale döner Eflalim ilk günler normaldir ana yüreği
Korumada olan bize de isim bulacak mısınız@eflalim @masumm @hububatkraliçesi
@Mimu88 @Çakıl80 grubun adı ne olsun. Bunlar nasıl sizce. sizin önerileriniz varsa söyleyin karar verelim
- Atom Karıncalar
- Hökümet karılar
- Afet-i Devranlar
- Haydarın Dümenleri
Tamam canım sağol Allah razı olsun :* hepsi benim için biliyorum tk arkadaşlarım hepinizden pardon :*ye ye kaptanlar kızıyo sonrabalıktan bişey olmaz.booll salatayla ye kuzum
Afet - ı devranlar diyorum ben@eflalim @masumm @hububatkraliçesi
@Mimu88 @Çakıl80 grubun adı ne olsun. Bunlar nasıl sizce. sizin önerileriniz varsa söyleyin karar verelim
- Atom Karıncalar
- Hökümet karılar
- Afet-i Devranlar
- Haydarın Dümenleri
aa bayağı olmuş alışman lazım eflal artık.cadı kaynanalar gibi mi olcan senBüyük oğlum evet ikinci sınıfa geçti. İki yıl ana okulu, bir yıl ilkokul ama benim yüreğim hala pır pır, servise veremem güvenemiyorum oğluma, okulun yani park oyuna dalar servisi kaçırır diye paranoylarımdan mütevellitkendim götürüyorum getiriyorum bu yüzden.
Canım hepimiz zamanla öğrendik, sende öğrenirsin bu kadar sıkma canını. Sen yemeden önce sor buraya şunu yiyebilirmiyim diye biz yardım ederizTamam canım sağol Allah razı olsun :* hepsi benim için biliyorum tk arkadaşlarım hepinizden pardon :*
hepsi senin için,hepsi bzizm için.bak gör nasıl güzelleşicek hayatınTamam canım sağol Allah razı olsun :* hepsi benim için biliyorum tk arkadaşlarım hepinizden pardon :*
Yook kuzum asla evlensinler ben kadınlarla turlara katılıcam işim olmazaa bayağı olmuş alışman lazım eflal artık.cadı kaynanalar gibi mi olcan sen
Sizin kaptanınız flavır kuzu onda vardır bişeylerKorumada olan bize de isim bulacak mısınız
İnşaallah sıçramamıstır canımKızlar hepinize çok teşekkür ederim
Şu anki duamız evet göz kesin alınacakmış ama karaciğer ve mide te sıçramış olması ihtimali varmış inşallah onlar temiz çıkar Rabbime emanet....
Malipina ve yavruları ha yavrularım benimAfet - ı devranlar diyorum ben
Napıyım senden ses çıkmadıMalipina ve yavruları ha yavrularım benim
Aaa ne arada derede koruma Kaptanı oldum ben yahu
Ahhaaaa
Yaa tam öyle oldu
Bi dakla zaten hala şaşkınım
Kim beni koruma Kaptanı yaptı
Cansın senNapıyım senden ses çıkmadı
amin canım amiinnn.inşallah tertemiz çıkar.anneciğine acil şifalar diliyorum tekrarKızlar hepinize çok teşekkür ederim
Şu anki duamız evet göz kesin alınacakmış ama karaciğer ve mide te sıçramış olması ihtimali varmış inşallah onlar temiz çıkar Rabbime emanet....
doğru söylüyosun küçük daha.allaha emanet olsun hepsiYook kuzum asla evlensinler ben kadınlarla turlara katılıcam işim olmaz) ama devir kötü ben Maalesef bu konularda takıntılıyım, küçük daha