Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Tüh yaw neler neler kaçırmışım
Ben de yazayım
Aylarca emek verip hedefine ulaşmış azimli ve kararlı bacılarım, koruma gurubuna hoşgeldiniz, hep beraber Emeklerimizi heba etmeyecek ve fit olacağız.
Kilo bildirimi ve menülerde beni etiketleyiniz.
Menü bildirimi zorunlu olmamakla beraber diz kendiniz isterseniz bildirim yapın.. bence loruma menüleri kilo verecek arkadaşlara yardımcı olacak.
Gazamız mübarek olsun, bana hedef kilonuzu bildirin lütfen
Ben başlayayım
Flo:52.5
Önce bi şaşırdın :şok:

sonra sorguladın neden ben diye:165:

Şükürler olsun kabullendin kaptanlığı :huri:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Olmaz israf ama çok acıkmıştım bide :(
kuşuuummmm hep acıkıyouz ama seçmek bizim elimizde.o karın bi şekilde doyar.yemeğe otururken çok aç oturmamak şart.yemeden önce 2 dk düşünsen bırakırsın aslında.grup olmasa yine zorlanırsın ama grup sorumluluğu insanı tutuyor.yemeden önce düşün akşama listeye nasıl yazarım,kızlar bana ne der,onlar yemiyorken benim yemem haksızlık değil mi diye.zaten kilo vermek istiyorsak o açlığı hissetmemiz lazım.daha önce grupta yarışrın mı bilmiyorum sana ahkam kesiyo gibi olmayayım ama ben bunları burda öğrendim.yıllardır fiyet yaparım bir ileri iki geri ama mutsuz.şimdi hiç mutsuz değilim eğlenerek farkına varmadan kilo veriyorum.başarıcaz hepimiz incecik olucaz.

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
ay banuuuuuuuuuu
noldu annem sana neden böyle oldun
altı üstü okul kuzucum
evde hayatta hep beraberler zaten
böylesi daha iyi
mis gibi olacak
birbirlerinin de kıymetini anlayacaklar
yaaa çok tatlısın kimbilir ne kadan çirkin oldun ağlayınca:kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:

te allahım ana duygusallığınız var sizin asla anlayamıyorum ya:şok:

dur öpeyim :mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis:

kuzum düşünsene aslında daha çok paylaşımları bile olacak
okuldan gelecekler bibirlerine sınıfla ilgili, arkadaşları hocalarıyla ilgili tonla şey anlatacaklar falan
cidden eğlenceli bir durum
üzülme sevin bebeğim:lili:

Ay mium sorma yaaa
Başım ağrıdı laa ağlamaktan

Onlar mutlu olur umarım akşama Göreceğiz , ay bende istemiyorum bu kadar duygusal olmak ama böyleyim işte :(

Ağlarken de güzellim ula ben

en doğrusunu yaptın kuzum için rahat olsun.ikisinde kendi çevresi olmalı ki özgüvenleri olsun.birbirlerinden ayrı da bi dünyaları olsun.ağlama kıyamam :mavis:

İnstagram Eliş bende öyle düşünüyoruma gelde sen haber anlat

Kızlar sabahtan beri içim içimi yiyordu

Çok kötü bir haber aldım ama bu da geçecek neleri göğüs gerdik biz neleri atlattık bunu da atlatacağız

Güzel annemin gözündeki tümör yinelemiş 1.5 yıl önce ameliyat olmuştu.. tekrar bir ameliyat olacak ve göz alınacakmış güzel ela gözlüm benim çok üzülecek daha ona söylemedik

Geçmiş olsun cnm

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
Edith_margo_agnes_whaa.jpg

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
ilk çocuk mu eflal? çok normal.1-2 aya kalmaz servis yolu gözlersin gelse de alsa diye :165:
Büyük oğlum evet ikinci sınıfa geçti. İki yıl ana okulu, bir yıl ilkokul ama benim yüreğim hala pır pır, servise veremem güvenemiyorum oğluma, okulun yani park oyuna dalar servisi kaçırır diye paranoylarımdan mütevellit :( kendim götürüyorum getiriyorum bu yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar