hedef kilon kaç ? çorbaya ekmek doğramaya devam edersen zor amaŞimdi benim boy 1.64 efem
Kilom 81.4 ile karar verdim (az önce çorbaya ekmek doğradım yemiş bulundum çok pişmanımm
Gideyimde 3 mil leslie yapayım
Şuanki kilom 79.8
hedef kilon kaç ? çorbaya ekmek doğramaya devam edersen zor amaŞimdi benim boy 1.64 efem
Kilom 81.4 ile karar verdim (az önce çorbaya ekmek doğradım yemiş bulundum çok pişmanımm
Şuanki kilom 79.8
beğenmedim zatiBeğenmez onu
Nayır nolamaz yaw.. niye beni koruma Kaptanı yaptınız?Eee simdi ben menu verilce flo mi yorumlayacak
Yok bu sondu oğlum kendi kendine yemeyi öğrenmeli ona yedirirken ben kaçırıyorumhedef kilon kaç ? çorbaya ekmek doğramaya devam edersen zor ama
ilk çocuk mu eflal? çok normal.1-2 aya kalmaz servis yolu gözlersin gelse de alsa diyeYemeğimi yedim çok şükür.
Oğlum napıyor acaba, aklım hep onda kalıyor ya ne zaman bitecek bu ruh halim
Yaaa çorbaya ekmek doğramak nedirrŞimdi benim boy 1.64 efem
Şuanki kilom 79.8
Acmi kalayim yemek yok baskaçorba ne çorbası karbon o olmaz
ıslatıp kuşlara koysaydın.buzluğa atsaydın.sen yiyince israf olmuyo mu? vallahi yüreğime inecek ilk gündenAma dayanamadım atmaya kıyamadım:uzgun:
Tam olarak ekmek syılmaz mayalı deriz puf puf olur ya hani yağlarız kahvaltıda falan ondan
tutma bacım
Olmaz israf ama çok acıkmıştım bideıslatıp kuşlara koysaydın.buzluğa atsaydın.sen yiyince israf olmuyo mu? vallahi yüreğime inecek ilk günden
Ekmek olması için daha ne olması lazım pardonTam olarak ekmek syılmaz mayalı deriz puf puf olur ya hani yağlarız kahvaltıda falan ondan![]()
![]()
Oyy kilo bildirmişş
Sıcak ve fırından çıkmış olmasıda gerekEkmek olması için daha ne olması lazım pardon
Bak bak neler demiş arkamdan
Tüh yaw neler neler kaçırmışımKız aus hemen yazmayaydınalemin kaptanları ne güzel yazmış yaa