medium mu bi gıcık oldum şuan sanasu an medium bedenim kismall olayim kafi
medium mu bi gıcık oldum şuan sanasu an medium bedenim kismall olayim kafi
Gecmis olsun canım Rabbim şifalar versin annecigineKızlar sabahtan beri içim içimi yiyordu
Çok kötü bir haber aldım ama bu da geçecek neleri göğüs gerdik biz neleri atlattık bunu da atlatacağız
Güzel annemin gözündeki tümör yinelemiş 1.5 yıl önce ameliyat olmuştu.. tekrar bir ameliyat olacak ve göz alınacakmış güzel ela gözlüm benim çok üzülecek daha ona söylemedik
balım geçmişi de atıver sana zahmet not alyımsu an medium bedenim kismall olayim kafi
Hamedium mu bi gıcık oldum şuan sanaçok mu medium giyiyon kız
ay hipooo baktım şimdi manisada varmışKızz öyle bir kahve türü varmış. Adı cilveli kahve.. içinde badem parçaları fln varmış
Canım çok geçmiş olsunKızlar sabahtan beri içim içimi yiyordu
Çok kötü bir haber aldım ama bu da geçecek neleri göğüs gerdik biz neleri atlattık bunu da atlatacağız
Güzel annemin gözündeki tümör yinelemiş 1.5 yıl önce ameliyat olmuştu.. tekrar bir ameliyat olacak ve göz alınacakmış güzel ela gözlüm benim çok üzülecek daha ona söylemedik
Canım 2 yil kadar once 78.5 kilo ile basladim. Sanırım 59.5 la mezun oldum. Hep diyetteyimbalım geçmişi de atıver sana zahmet not alyım
aşırı gıcık oldum git yemek falan yapHacok medium, hem de bollasan turden
Yemek yapmicam bugün, kereviz salatasi corba yeteraşırı gıcık oldum git yemek falan yap
Şimdi benim boy 1.64 efemay hipooo baktım şimdi manisada varmış
Beğenmez onu
1.GRUP
KAPTAN : @Elalis
@Elalis
@Bonus
@leylmira
@Zumrud_u anKa
@saydin78
@Whiteblacklife
2.GRUP
KAPTAN : @hippotalamus
@hippotalamus
@Gulbe seker
@neslelf165
@pempikzx
@furkanlipek45
@Miu
3.GRUP
KAPTAN : @MaliPina
@MaliPina
@hububatkraliçesi
@Çakıl80
@Mimu88
@masumm
@eflalim
KORUMA GRUBU
KAPTAN : @Floweroflife
@Floweroflife
@begüm75
@nehirnil111
@Kajupi
@D3S1R3
@hepfit
@Portakal Sulu Ordek
@matematik61
İsmi eksik gedik olanı ekleriz , aman aus beni unutmuş diye alınmayın heeee ... sizi değil , sizi yazmayı unutmuşumdur .
Şimdilik listeler bu . İtirazlar için süre 24 saniye
Hadi gazanız mübarek , tartınız şen ola .
Dipçik gibi kaptanlarınız var
yaaa yazmış hemen jetgiller diye yerimmmmmmŞimdi benim boy 1.64 efem
Kilom 81.4 ile karar verdim (az önce çorbaya ekmek doğradım yemiş bulundum çok pişmanımm
Gideyimde 3 mil leslie yapayım
Şuanki kilom 79.8
@Portakal Sulu Ordek ördekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seni az gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sinirlendim bak şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Rabbim şifalar versin annene . Kalbine ferahlık versin. Öperim mis kokulu ellerinden. İnşallah gerek kalmaz inşallah alınmasına bir mucize gösterir Rabbim.Amin kızlar hepinize çok teşekkür ederim annem bi tedavi surecindeydi ama iyi derken yenilendi Rabbim büyük bunu da atlatırız inşallah çok saolun dualarinizda esirgemeyin olur mu
çorba ne çorbası karbon o olmazYemek yapmicam bugün, kereviz salatasi corba yeter
senin allah iyiliğini versin ekmek mi yedin hem de çorbaylaŞimdi benim boy 1.64 efem
Kilom 81.4 ile karar verdim (az önce çorbaya ekmek doğradım yemiş bulundum çok pişmanımm
Gideyimde 3 mil leslie yapayım
Şuanki kilom 79.8
Ama dayanamadım atmaya kıyamadımsenin allah iyiliğini versin ekmek mi yedin hem de çorbayla