Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300

Bi tek o olsa :165:

Burası durgunlaşınca , herkesi topladığım gruptayız :bengeldim: sen hariç herkes :cilgin::teyzos:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
images (9).jpg

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Valla ben bişey yapmadım adet olmadım o bu kadar yapmaz anlamadım su da içmedim belki o yapar fazla yorgun ve stresliyim o da olur sanki valla bilemiyorum dün Bi de kaymaklı kadayıf vardı onu bile yemedim profiterol yaptım dilimi sürmedim sadece kavurma yedim anlamadım ya çıldırıcam
Yemediysen tamam kuzum, regl yüzündendir ❤

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunnn inşallah kolay geçer...

Allah şifa versin ümidi kesmeyin inşallah başka bir tedavisi yokmuymuş?

Oyyy neslihancım.. Geçmiş olsun kuzucum.. Allah şifa versin, beterinden korusun kuzum..
Sabrını da verir Allah siz yanında olun da .. atlatacaktır inşallah anneciğin..

Cnm geçmiş olsun.. çok üzüldüm :(

Neslihan çook geçmiş olsun ...
Rabbim başınızdan eksik etmesin anneni , geri kalan tüm dertlerin dermanı Allahtan .

Sonra poz verir ...

Bir tez hatırası ... artı 15 kilo :ates:

Bi cevher görmüşsündür illa ki:bengeldim:

nesli ne diyosun.rabbim acil şifalar versin.en az hasarla atlatsın inşallah.allah yardımcınız olsun :(

Amin kızlar hepinize çok teşekkür ederim annem bi tedavi surecindeydi ama iyi derken yenilendi Rabbim büyük bunu da atlatırız inşallah çok saolun dualarinizda esirgemeyin olur mu

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
dur bee anca geldim pc ye.bak vallahi ben de boy kilo isteyecektim.o önemli :165:

kızlar boy kilo hedef alabilir miyim pilissss.diyete ne zaman başladınız,başlangıç kilonuz neydi kısa bi özet geçerseniz sevnirim.bekar abisi olan varsa @Miu yu etiketlesin sevabına :heyecan:

@saydin78
@leylmira
@Zumrud_u anKa
@Bonus
@Whiteblacklife

grubun adı itiraz eden yoğusa " jetgiller" amaann sıkılırsak değiştiririz parayla mı :danscıkiz: herkesten rica ediyorum profile jetgiller yazalım.şimdilik bu kadar efem :capkinbito:
26 haziran 2017 de 78.5 başladım
Hedef kilom:54 du
Şimdi ki ilk hedef :52
Gerçek hedef :48
Boy:156_157
Cuma günü:54.9 dün
Bugün tartilamadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar