igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
@Ausencia_Valla inanmadım ben goy goy dedim..hangi akıllı beni kaptan seçer ki
@Ausencia_Valla inanmadım ben goy goy dedim..hangi akıllı beni kaptan seçer ki
Mortimiii tez defett ben olazaaamm senin mortunHee ondan guldun sen o mortimdi ondan sey ettiydim
Anka olsun kullerinden doganCanişkolarım takımımıza bi isim bulalım piliiiss
Spor salonu sana çok iyi gelecekNe dağıtmışım bu ara ben ya
Hemen şu an toparlandım söz tamam.
56 ya kadan durmak yok.
İş çıkışı da bi salonla görüşmeye gidecem. Evde yapamıyorum kaç zamandır. Kalabalık çekiyor canım
Amaa regl haftam. Olcam yani şişirdi beni napim.
heee hööööö tamam ta maaaamhafta sonu içtiğin drinkler gelir hafta başı tırmalar
hellööööööööööö löpetimHelloioouoiiioo
Işe başladım bugün, işler bitti, kayfe keyfi yaparken accuk sizi okurum
Kilo bildireyim: 56
Stresle yiyen biriyim, 56 nin üzerine çıkmam inşallah
@Ausencia_ m eline sağlık grupları gördüm
Iki ay sonrasına rezervasyon yapıyor musun
Yedim yedim ama bi sor neden yedim
Hep senin aşkından
Nesli gebertirimVerirsin cumaya kadar cnm sıkma canını akşam ları erkene al karbon almaaa.. aaa dur sen rakip takımdaydım di mi al al karbon al sıkıntı yokk))
Ben de cuma 81.6
Bugün 81.10 geldim ama bir önceki cuma 80.2 idim bu cuma hedefim de 79.8 canimm artık 7 leri görmem lazım
@pempikzx
Pullu mortiler pullu avratlarda olabilerAnka olsun kullerinden dogan
Jetgiller olabilir jet hizinda zayiflariz
Mortimiii tez defett ben olazaaamm senin mortun
Tamam ama menünü düzenli ver. Sporu ve suyu ihmal etme. Gerçekten onları yenmeyi çok istiyorum yaaa düşünsene efsaneleri yenicezTamamda ben simdi anaokulunda cocuk nobeti tutuyomki su okul donemnden dolayi kaybolabiliyom
Hee pullu donlar diyon anladim ozaman alla benu pulla beni tarzinda pullu AvRatLarPullu mortiler pullu avratlarda olabiler
Ayıpmı oldu neyse miunun dediği gibi ne vereyim abime de ayıbı örtelimDeffetmekmi ayip olmami sende ol toplu morti olayi
Spor salonu sana çok iyi gelecek
heee hööööö tamam ta maaaam
hellööööööööööö löpetim
ŞİŞKOSUN ve FARKINDASIN
Ekli dosyayı görüntüle 23560
Benimki 48 olsun:nk::nk::nk::nk::nk: herkeze don dikiom
İşte tekliflere açığım ben jetgiller dedim ama çoktaa beğenmedimTakım arkadaşım takım arkadaşı olmayan birini etiketlemiş beni etiketlememiş alındım bozuldum oda bozulsun güleyimde![]()
![]()
Hem bizim grubun adı ne
Abla deme banaAyak altında dolaşmiim aplaa
Allah vaytta bizdeyse biz gazanduk ozaman gaza geldim motivem yukseldi ver gazi kaptan ver gaziTamam ama menünü düzenli ver. Sporu ve suyu ihmal etme. Gerçekten onları yenmeyi çok istiyorum yaaa düşünsene efsaneleri yenicezallahtan vayt bizde
La abla demeyin lazım olur te allam yaAbla deme bana