kaptansın
ve en çok artı sende mi?
bırak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaptansın
ve en çok artı sende mi?
bırak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hayra gelmiyorum hiç hemde
@MaliPina @matematik61 @Ausencia_ rezil kilomu bildireyim
Cuma 101,4
Pazartesi 103,1
Fark +1,7
Takım arkadaşım takım arkadaşı olmayan birini etiketlemiş beni etiketlememiş alındım bozuldum oda bozulsun güleyimdeNiye gülüyon acabaaa takım arkadaşına
Sen adamın dibisin, gözümün nuru aynen devam.
Yoo ben artı değilim
Ayak altında dolaşmiim aplaaSen adamın dibisin, gözümün nuru aynen devam.Takım 20 kişi olunca yardımcım yapıcam seni, getir götür yaparsın
Hee ondan guldun sen o mortimdi ondan sey ettiydimTakım arkadaşım takım arkadaşı olmayan birini etiketlemiş beni etiketlememiş alındım bozuldum oda bozulsun güleyimde![]()
![]()
Hem bizim grubun adı ne
100 gram eksi var.. hele cumartesii 800 eksi
niden ödem tuttun mimum?
10 kilo mu almışŞaka mı iğdem 54 den 64 kiloya mı
yemedin yani?Yok valla hayat kadar gerçek. Az daha böyle devam etsin ilaçları bırakacam miu. Su içsem yarıyor un direkt görsel haliyim. Cumartesi alkol vardı ondan mı acaba
Kız sen deme kaptanım diye bana bi gülme geliyoKaptanimmm
Mayıstan beri evet10 kilo mu almış
Yedim yedim ama bi sor neden yedimyemedin yani?
ilaçtansa diyecek bir şey yok. Yedin sandım ilacı unuttum ben
Oyy iğdem dikkat et, ilaç kullanıyosan normal tabi de yemişin de hacı kuşlar söylüyo. Acil takımlara girMayıstan beri evet
Çoğu Hazirandan sonra ama sanki
Şu internetim bağlansın da girem ben hemen. Şimdi bi geliyorum bi gelemiyorum. İşte fırsatım çok yokOyy iğdem dikkat et, ilaç kullanıyosan normal tabi de yemişin de hacı kuşlar söylüyo. Acil takımlara gir
Valla inanmadım ben goy goy dedim..hangi akıllı beni kaptan seçer kiYav he he nasıl bilmiyordun, konuşuldu ya kaç gün önce