Yok valla hayat kadar gerçek. Az daha böyle devam etsin ilaçları bırakacam miu. Su içsem yarıyor un direkt görsel haliyim. Cumartesi alkol vardı ondan mı acabaşaka olmalı. Moralim ciddi bozulur şaka olmalı. Şaka mı?
Tamam be olsun sende. Geçti gitti bundan sonra bırakmak yok ona göre
Kilom 64.1 saygılarımla.
Ama sabah 6:30 da tartıldım. Regle birkaç gün var (bütün bahanelerim bu kadan)
Tamamdır anlaştıkTamam be olsun sende. Geçti gitti bundan sonra bırakmak yok ona göre
@matematik61 @Ausencia_
Kilom 64.1 saygılarımla.
Canım ilaç kullandım biliyorsun anlıyorum ben seni. Aynen o durumdaydımYok valla hayat kadar gerçek. Az daha böyle devam etsin ilaçları bırakacam miu. Su içsem yarıyor un direkt görsel haliyim. Cumartesi alkol vardı ondan mı acaba
Grubum yok ki free takılıyorum ben
Yaa yapma iğde.. su içsen yarıyır mu?? Maşallah süper yiyorsun ... çikolatalar,ekmekler, patatesler,tatlılar... su mu bunlarYok valla hayat kadar gerçek. Az daha böyle devam etsin ilaçları bırakacam miu. Su içsem yarıyor un direkt görsel haliyim. Cumartesi alkol vardı ondan mı acaba
Amaa regl haftam. Olcam yani şişirdi beni napim.
Şaka mı iğdem 54 den 64 kiloya mı
Kilom 64.1 saygılarımla.
Yerken kaptan olduğumu bilmiyodumKaptana bak hele. Koca artıimam böyleyse
Furuyorlar nehir
Taam yedim. Ama çok koşturdum nası bu kadar geldi inan anlamıyorum. O yazdığım menüden beri daha kontrollüyüm.Yaa yapma iğde.. su içsen yarıyır mu?? Maşallah süper yiyorsun ... çikolatalar,ekmekler, patatesler,tatlılar... su mu bunlar
Bende vurdum farkettin mi okumlaFuruyorlar nehir
Çok furuyorlar
Taam yedim. Ama çok koşturdum nası bu kadar geldi inan anlamıyorum. O yazdığım menüden beri daha kontrollüyüm.
Yav he he nasıl bilmiyordun, konuşuldu ya kaç gün önceYerken kaptan olduğumu bilmiyodum
Neyse artık olan oldu.. toparlıcağına eminim.. ilacı bırakma ama.. yemene dikkat et sporunu yap. İlaçlar iyi geldi sana...Furuyorlar nehir
Çok furuyorlar
Taam yedim. Ama çok koşturdum nası bu kadar geldi inan anlamıyorum. O yazdığım menüden beri daha kontrollüyüm.
Anlamilar eflal...Canım ilaç kullandım biliyorsun anlıyorum ben seni. Aynen o durumdaydım
furan yerlerin dert görmesinBende vurdum farkettin mi okumla
KaptanimmmVaaaayyyyytttttt gözümmmm