gümbür gümbür geliisın30 dk stepper (1150 adım )
3 mil lesile yaptime
gümbür gümbür geliisın30 dk stepper (1150 adım )
3 mil lesile yaptime
Kız coştun sen maşşallah bisiklet işe yaradı haaBen henüz 30 km bisiklette ter attim yola devam edecegim çok sıkı burdayım hadi bakalım yarın sabah kilo bildirimi ile başlıyorum benden daha çok kilo verebilecek var mi şuan
Ay bebisim yalniz olsam evde kalmak sıkıntı olmaz.simdi hakkini yiyemem hala da yat dinlen fln diyo ama kadin kahvaltıda bise yemedi zaten zor hareket ediyo muhabbet de edesi var.ne dinlenebiliyom ne gezebiliyom isler anca bitti oglan uyanır simdi de kesinAyyy hem otur evde dinlen gönlünce diyesim geldi hem de çık temiz havaya gez dolaş diyesim.. kararsız kaldım
Bari o taraftan yirtayim dimiKuzum valla cennetliksin
Kesin kesin ben şahitlik yaparımBari o taraftan yirtayim dimi
Sagolasib gözüm kahkaha attım yine ben de sana şahitlik sedecem canım sıkılırkene beni güldürdü hep diyeKesin kesin ben şahitlik yaparımbana bile fenalık geldiydi allahım ama berna mık demedi derim
Bilemedim şuan sanki susmak en iyisiYARIN PAZARTESİ BILDIRIMLERI UNUTMAYALIMMMMMMMM
Amin amin amiiinnnnSagolasib gözüm kahkaha attım yine ben de sana şahitlik sedecem canım sıkılırkene beni güldürdü hep diye
Bi de moral kendimi iyi hissediyorum ve engelleri daha hızlı aşıyorum bu Bana iyi geldi. Ama sıkı morti arayışım devam ediyorKız coştun sen maşşallah bisiklet işe yaradı haa
Bol hareket benim umudum o yondeSabah ettiğim kahvaltıyı nasıl temizlerimbıktım her pazartesi artı çıkmaktan yaaa
Günaydııın
Ara günaydın ama buuuuu
Wc için kalktım bi sigara içtim geri uyku
@hepfit löpetim gelmii akşamno sıkıntı tamam tamammmmmm
@Ausencia_ auuuus gruplar temamdeğil sen hazırlayacaktın adilaneeee
bekliyoz
Benim oğlan da alışmadı üstelik yarın bekleyemeyecem deMotivasyon dusuklugu yasiyom biri beni cimciklesin
Kiz anaokulana gitmek istemiyoya aslinda duruyo is iceri girene kadar girincr beni aramiyo ama girene kadarda canim cikiyo strese girdim kucuk cocukla 5 e kadar yarin orda napcam ben gripte olduk oyy oyy ay cildircamm
Miuuuu gel bitemem.denize nazır karışık ızgara yicemOoıfffff ne yicem ben ya
Dur opeyim de sonra sopa yerimBedenim dinlendi , bi kafam yerine gelsin hele ... sonra çalsın sazlar , insin kilolar ... elveda kilolar .... veda etmeyene sopa var
Benim oğlan da alışmadı üstelik yarın bekleyemeyecem de
Aklım oğlan da bed3nim mini mini 1 ler de olacak
Miuuuu gel bitemem.denize nazır karışık ızgara yicem
Dur opeyim de sonra sopa yerim
Öperkende atarım ya ben idmanlıyım bu konuda
Tefommm
YARIN PAZARTESİ BILDIRIMLERI UNUTMAYALIMMMMMMMM