Bedenim dinlendi , bi kafam yerine gelsin hele ... sonra çalsın sazlar , insin kilolar ... elveda kilolar .... veda etmeyene sopa var
Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
Hep et ve protein tarzı neden?? Kabak, taze fasülye, patlıcan niye düşünmüyorsun??Şimdi yarına et sote yapcam ise de goturecegim bu akşama antrikot yapcam salı günü salata üstü meksika fasulyesi ya da börülce yesem uygun bir diet listesi olur mu cars akşamı tavuk sote yaparım pers ton balığı salata bu haftaki yeme planım böyle diete uygun mudur gelecek hafta da kabak yaparım bolca onu yerim
Cnm netleşmeyen şeyler var.. netleştiği zaman yazıcam.. şu an kimseye bişi diyemiyorum yeterince ayrıntı bilmiyorum.. o yüzden bağırsım geliyo..Abowww aus olmuşsun sen
Neden ne oldu hippo
Cnm netleşmeyen şeyler var.. netleştiği zaman yazıcam.. şu an kimseye bişi diyemiyorum yeterince ayrıntı bilmiyorum.. o yüzden bağırsım geliyo..
A lıntını görünce kalbim
U çacak sandım yerinden
S eni sevmek böyle bir şey...
Abowww aus olmuşsun sen
Neden ne oldu hippo
Cnm netleşmeyen şeyler var.. netleştiği zaman yazıcam.. şu an kimseye bişi diyemiyorum yeterince ayrıntı bilmiyorum.. o yüzden bağırsım geliyo..
Efsanesin sen benim için ...
Yıllar geçse unutmayacağım ..
Hüsnü zan ...
Su-i zan ...
Ahh aus keşkee... bi haftaya tam belli olacak o zmn söylerim inş..
Efsanesin sen benim için ...
Yıllar geçse unutmayacağım ..
Hüsnü zan ...
Su-i zan ...
Dur dahaaaaaa ısınıyorummmmm masummmmmm
Netleştirip dövelim hippom
Amin canım amin...Net olmayan şeyler benide hep sinir eder
İnş bir an önce netleşir hippom
![]()
![]()
Biz hep Hüsn den yana olalim ausum
Kahvaltı 11:00
1 yumurta ile . Salatası
Dsb
Peynir
7 zeytin
Ara duble tk
Aksam 17:30
Fırında tavuk
Ayran
Yeşil biber 6_7
Yemekten önce az üzüm yedim 9-10 tane keşke yemeseyedim
3 mil lesile
30 dk stepper
@MaliPina
Ahh aus keşkee... bi haftaya tam belli olacak o zmn söylerim inş..
Ben varım hatta bu Pztesi başlayabilir o derece hazirimKilolar ve katılacak kişi sayısı gelsin en adilinden patlatırız bi liste
Evet canim insulin değerlerimi o düşürdü bir süre daha devam edecegim en azından bebek olana kadar sonra normal düzene geçeceğim
Ben varım hatta bu Pztesi başlayabilir o derece hazirim
Bu hafta biraz hızlı kilo vermek istedim 2 hafta sonra düğün var içine girmeye çalışacağım bir elbisem var yoksa yeni alacagim. Bi de hızlı giriş yapmak istiyorum bu hafta bebek icinde yol alacagiz 29 ekime kadar 80 olmak istiyorum olursa 75. Hayal gibi ama neden olmasınHep et ve protein tarzı neden?? Kabak, taze fasülye, patlıcan niye düşünmüyorsun??
Bencede artik bu kilodan sıkıldım 70 olmak istiyorum artikSüpersin çakılllsen hazırsan bizde hazırız
Gördüğüm üzere çokta kilo kaybın olmamış yokluğumdaseni şöyleee sıkı bir gruba koyalımmm
Bencede artik bu kilodan sıkıldım 70 olmak istiyorum artik