Şaka maka çok sinir bozucu dimi. Hele tam uykuya dalacakken o vızzz sesiHer yerimi ısırdı namıssız
Hayır! !
Sağol mali, uyumaya çalışıyor masaj istemedi, bir de bu defa çok şiddetli geldi kusuyor şu andaalnını viksle ovabilirsin.viksi hafif hafif koklatabilirsin.nane koklatabilirsin.bunlar benim migreni hafifletirdi hep kuzu
La nası yorulduysam üzerimi çıkardım giyinemedim afedersin. Bu heyvan da susuz çöllerde vaha bulmuş gibi saldırdıŞaka maka çok sinir bozucu dimi. Hele tam uykuya dalacakken o vızzz sesibenim yerime de vuraydın kız. Kesin emmioğulları da beni ısırdı vakti zamanında
var var olmaa mıDrink varsa gelem
Hoş geldin dely@Ausencia_ gelmem miii hiçç Fadıl takipte gözlerim aradıı siizii yaaa
Kustur diyecektim ben de flo. Kusmak iyi geliyor. bi de ense köküne soğuk su dökünSağol mali, uyumaya çalışıyor masaj istemedi, bir de bu defa çok şiddetli geldi kusuyor şu anda
Yazık ya, bı migren çok pis birşey
ay fena vurmuş çok geçmiş olsun kuzu.Sağol mali, uyumaya çalışıyor masaj istemedi, bir de bu defa çok şiddetli geldi kusuyor şu anda
Yazık ya, bı migren çok pis birşey
oynak karı
Hadi leeennnn sümüklü sen kısa donla gezerken ben küfte yoğuruyodumPişman olursun baaak
Seni görünce oynayasım geliyor nedense drink varsa alırım içine ne katarsan katoynak karı