Artık Nası çekici koktuysan hayvanceyizeLa nası yorulduysam üzerimi çıkardım giyinemedim afedersin. Bu heyvan da susuz çöllerde vaha bulmuş gibi saldırdı
kuzu bildirimleri ben mi topliyim nasıl yapalım yoksa gruplara bölününce herkes kendi üyesininkileri mi toplasın nasıl olcakOyyy ellerine sağlık malim
Sağol, hakikatten fena vurdu bu sefer. İki gündür kopek hasta, o uyumadığını gece sürekli ben çıkardım dışarı, deli hayvan oyuncağını parçalayıp plastik elyaf ne bulduysa yemiş, mid si bozulmuştu, dün de ben uyurken eşim tüm gece çıkardı uyuyamadım, uykusızluk çok fena yapıyor onu bugün de migren geldiay fena vurmuş çok geçmiş olsun kuzu.
Olur canım olur açalım@eflalim şöyle güzel bı evde temizlik temizlik detayları nasıl kolay ev toplanır güzel bı topik yapsak ya senle de
Onu düşünmem lazım@eflalim bide senin hani şu el becerisi süs eşyalarin vardı supla Lar falan onlarla ilgili bı topik bekliyorum senden boyama falan ya şahane olur
Ben yaptım ben beennnnAnanas şuurunu katbetmiiiişşş
2 yudum soğuk sütEvet yaa
O harflerini kıs bi önceİyiyiz seni gördük beleolduk
YAŞLILIĞINI KABUL EDİYORSUN YANİ
MİU SEN GENÇSİN BEN YAŞLI DİYORSUN YANİİİ
HEEE HÖÖÖ TAMAM TAMAMMM
YUH BE NE ARA 15 oldu yuh
Bende var aşure resimleri... nereye yükliyimHerkes aşure yapınca resimlerini çeksinde yarışma olursa lazım olur
30 luk çıtırımİyiyiz seni gördük beleolduk
YAŞLILIĞINI KABUL EDİYORSUN YANİ
MİU SEN GENÇSİN BEN YAŞLI DİYORSUN YANİİİ
HEEE HÖÖÖ TAMAM TAMAMMM
YUH BE NE ARA 15 oldu yuh
İğde kokusunu arılar severmiş. Bu yıl yine 2 kez ısırdı lanetler. Soğuklar bi vursun hepsinden kurtuluyorumArtık Nası çekici koktuysan hayvanceyize
Var kız benim aşurem hatırladın mıVaaayyy hemen aklıma geldi bir sunumsabırsızlıkla bekliyoooreeee
@hippotalamus bebeğimmmm
kapışalım mı