Ayyy aşurem meşhurdur benim güzel olurduKamyon arkası sözleri yarışmasından sonra yapabiliriz diye düşünüyorum önce onu bir atlatalım daAslında Aşure Günü 20 Eylülmüş belki "En Güzel Aşure Sunumu" tarzında bir şey de yapabiliriz
Hoş geldin ❤Yeni mekanınız hayırlı olsun kızlar çoğunuzla tanışmıyoruz 7.takımın eski üyelerindenim
Bu arada begum
Selamını aldım
Ben olgun seviyorum bebeğimNoldu zorunda mı gitti
Açız aççç@nk83 adminin bak bu benim mangal sofram Ekli dosyayı görüntüle 23466
Miu bana kelepçe alacaktın noldu oİğde senle benim emojimiz
Çoookkkk doğru bi seçim yapmışım kuzum. Bugün birkez daha anladım. Ben de seni seviyorumTabi ki bizi seveceksin kuzum bizler çıkarları için değil insanlığı için seviyoruz karşımızdakini. Çıkarımıza ters düştü diye karaktersizlik yapmıyoruz değil mi. Bende seni çok sevdim kendi adıma ❤
Doyamadım bi daha beğenicem mesajınıTabi ki bizi seveceksin kuzum bizler çıkarları için değil insanlığı için seviyoruz karşımızdakini. Çıkarımıza ters düştü diye karaktersizlik yapmıyoruz değil mi. Bende seni çok sevdim kendi adıma ❤
Ben seni seçtikten sonra kim karışabilirmişÇoookkkk doğru bi seçim yapmışım kuzum. Bugün birkez daha anladım. Ben de seni seviyorumdiyecem şimdi bu yamyamların hepsi üstüme çullanıcak eflal bizim diye
Senin bir tırnağına bile kurban olsunlarÇoookkkk doğru bi seçim yapmışım kuzum. Bugün birkez daha anladım. Ben de seni seviyorumdiyecem şimdi bu yamyamların hepsi üstüme çullanıcak eflal bizim diye
Beybim çok az kaldı çokAldım
Gel gösteriyim
Ankaraya gelmeni bekliyorum
Üzerinde deneyeceğim
Süpper fikir olur buuuuuuben biara nette fısıltı duymuştum. Yazar bu kez hikayeyi edwardın dilinden anlatacak diye. Ama senaryo çalınmış ve yazar vazgeçmiş. Neden olmasın
Bende var aşure resimleri... nereye yükliyim