Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Sabah çalışıyor musun yarınGece 24 te baslatalim canim, cumartesi gece 24 te bitsin?
Sabah çalışıyor musun yarınGece 24 te baslatalim canim, cumartesi gece 24 te bitsin?
Ay yok olacağı bir tek adeleli kollarıyla sardı beni, sımsıcak bir öpücük kondurdu tadında olur.. daha fazlasını yazmaya utanırız zaten+18 derkensiteyi kapattırmayın üzerime zimmetli arada bende yanarım daha bir genel izleyici kıvamına kayıverin
ay bakamiciiimNihaaaaa haaa
Hayatına ekşın gelsin fena mı..
Hayir. Sabah mi baslayalim?Sabah çalışıyor musun yarın
Lütfen tarif yaz ben yapamiyorum ama çok seviyorum mm.Aşure hiç sevmem ama fena yaparım
Hadi inşallaahhhBunlara ceza ver admin cim.
Acıma kıy bunlara
Aşurelik buğdaylar feda olsun sanaSus kız çaktırma
Reklam herşeydir
Sus o aşırenin nohutunu yapabilir miyim acaba ben
Yaaaa miuuu
Adminim link atar mısın? Okumak isterimTamam ya o kadar da sıkıntılı değilmiş benim hikayemden sonra kapanmadıysa bu kadarı hiç kapatmaz zaten rahat :kendikendisinigömenşaşkınadminsmilisi:
Tabi canım kesin öyledir
Aşure yapamıyorum teknik eksikliklerden dolayı ama fena yerimAşure hiç sevmem ama fena yaparım
HahahŞarj yüzde 7
Seviyorum sizleri
Karnım aç olabilir ama
Söyletir açlık beni
Açsam ne olmuş
Yağlarım donmuş
Her yanım karbon dolmuş
Kilom 70 olmuş
Bu şiirim sizlere
Kimse benim gibi yemeye
Allah belamı vermeye7
Ay benim işime çok yarayacakEvet canlar pazartesi yeni bir topik açacağım emzirme dönemi doğum hastane çantası lohusalık depresyonu emzirme döneminde besleme emzirme döneminde doğru bilinen yanlışlar bebeğe ilk banyo aklımda bir sürü fikir var
B3nimkine meselaNe güzel haber ya çok sevindim
Kim bilir kaç kişinin yaşamına dokunacaksın
Yok be daha yazmadım, anca lafta işteay bakamiciiim
Ahhaaa miu ya, aşure yapacak gibi yazmışsın bir de
huuu huuuuuuuuuuu
Sabah 7 de kalkıyorum var misin online sıcağı sıcağına an ve anHayir. Sabah mi baslayalim?
Hoşgeldinhuuu huuuuuuuuuuu