Maşaaa
Daimi Üye
9 misafir ni yaaaaaa acaba bırt yaparlar mı topik te 

geliciiimmm ama hikaye kapanabilir
Kuzu ekşidi mi midenKızlar köfteyi azıcık zeytinyağında kizartmistim midemi rahatsız etti ne yapsamki
Evet yaaKuzu ekşidi mi miden
Ne güzel haber ya çok sevindimEvet canlar pazartesi yeni bir topik açacağım emzirme dönemi doğum hastane çantası lohusalık depresyonu emzirme döneminde besleme emzirme döneminde doğru bilinen yanlışlar bebeğe ilk banyo aklımda bir sürü fikir var
Neden zeytinyağı ile hayvansal gıda yağını karıştırıyorsun ki zaten köftenin kendi yağı yeter ki seramik tavada yağa ihtiyaç olmaz kiKızlar köfteyi azıcık zeytinyağında kizartmistim midemi rahatsız etti ne yapsamki
Kuzu git Bi çimdik tuz at ağzına geçirirEvet yaa
Minnak yaptım canım ya ilk defa yaptım normalde hiç kizartmiyozNeden zeytinyağı ile hayvansal gıda yağını karıştırıyorsun ki zaten köftenin kendi yağı yeter ki seramik tavada yağa ihtiyaç olmaz ki
Hemen canimKuzu git Bi çimdik tuz at ağzına geçirir
planda mangal vardı yaa eşim geç cikacam deyince yaptimSağlıksız çünkü işte etkiledi mideni
Pempis aklında bulunsun zeytinyağı ile kızartma yapılmaz zeytinyağı çabuk yanan yağ türevidir bu yüzden gelende yemek piştikten sonra içilen eklerim benEvet yaa
Kuzum zeytinyağı kızartması asla kullanılmaz çünkü direk yanar hatta yemeklerde bile sonradan eklemek daha sağlıklıMinnak yaptım canım ya ilk defa yaptım normalde hiç kizartmiyoz
demek işin içine ben de girsem neler olcakKızlar artı 18e çevirdik yav.. napsakta toplarlasakve