Kimi kandırıyorsun sen cumaya göre artısın sonuç olarak cici kızHızlıca bildirim yapayım, sonra ablama kahvaltıya kaçayım
Geçen cuma: 66. 4
Pazartesi:68.1
Bugün:66.6
Pazartesi-cuma farkı: 1.5
Yüzde: %2.20
@hippotalamus mortiiiiiiiiii
İlgi istiyorum şefkat istiyorum adet olmamışım 3 gün geçmiş kimse de beni sevmiyor sen zaten sevmiyorsun ben öliimmm tamam mıı ölim ben zaten 101,4 çıktım gibiyimkaynana kısmını Özge'ye diye değiştir
Ekli dosyayı görüntüle 23403
ağlama kilo bildir
gidecek o artılar falan anlamam ben
ya sen zayıflamak istemiyor musun
bana gidecek söz demedin mi
Kız sen kaptan olsan takım yarılır yaHızlıca bildirim yapayım, sonra ablama kahvaltıya kaçayım
Geçen cuma: 66. 4
Pazartesi:68.1
Bugün:66.6
Pazartesi-cuma farkı: 1.5
Yüzde: %2.20
@hippotalamus mortiiiiiiiiii
Özge yavrum ne oldu sana kaç gündür ilgi deyip duruyorsun, oyyy annemmmmİlgi istiyorum şefkat istiyorum adet olmamışım 3 gün geçmiş kimse de beni sevmiyor sen zaten sevmiyorsun ben öliimmm tamam mıı ölim ben zaten 101,4 çıktım gibiyim
Ayaklı pattis çuvalı gibiyim
Özge senin kilo vermen hızlı almanda hızlı yaw tahlilde sorun yoktu dimiİlgi istiyorum şefkat istiyorum adet olmamışım 3 gün geçmiş kimse de beni sevmiyor sen zaten sevmiyorsun ben öliimmm tamam mıı ölim ben zaten 101,4 çıktım gibiyim
Ayaklı pattis çuvalı gibiyim
Temmeemmlen ne kunta kintesi
takım içi ya
noldu benim liderlik vasfım yok mu diyorsun yani
yapamam ben beceriksizin tekiyim mi diyorsun yani
benden adam olmaz ben şişkoyum mu diyorsun yani
ben kesin yenilirim mi diyorsun
puuuuuuuuuu utan be kendinden
sana sormadık zaten ki.. kaptanlardan biri sensin.. yahu bu sürekli değil.. gerekirse hafta hafta değişir nolacak.. eğlencesine yapıyoruz zaten
varsın ya
hem kör hem şişko hem de yalnızım daha kötü bir durum gittikçe kötüye gidiyor33 numaraya bak bakalım özge
Ama mortim kabul etmiştiKimi kandırıyorsun sen cumaya göre artısın sonuç olarak cici kız
Yok kuzu adet döneminde +2 oluyorum ama bu defa farklı anlamadım Bi anda olmazdı 1 hafta öncesinden gr gr alırdım bu ne sadece 3 gün tartılmadımÖzge senin kilo vermen hızlı almanda hızlı yaw tahlilde sorun yoktu dimi
inanılmaaaz enerji veriyor değil miiii![]()
bundan önceki dönem şarkımız pelinsu ecelerdi şimdiii bu
![]()
ay sevdiğine sevindimmm gerçekteeen o zaman bunu da dinleeee![]()
Noldu kiHaksızlık karşısında susan dilsiz şeytansa, haksızlığı yapan ne oluyor acaba!
Tamam artıyı güzel temizlemissin ona sözüm yokAma mortim kabul etmişti
Öyle mi diyın kız bak gaza geldimKız sen kaptan olsan takım yarılır ya
Genel olarak isyan diyelim düzeneNoldu ki
O zmaan düzeneGenel olarak isyan diyelim düzene