Aç balım ben severim karatayıBu siteye Karatay açmam lazım çok birşey bulamadım ben
Aç balım ben severim karatayıBu siteye Karatay açmam lazım çok birşey bulamadım ben
Kuzu valla psikolojim çok karmaşık şu sıralar ağlarken kahkaha atmaya başladım şirkette korktular düşün belki regl olmadım ondandır belki iş yoğunluğu stres üst üste mafetti bünyemi bilmiyorum ama genel olarak durum bu vallaÖzge yavrum ne oldu sana kaç gündür ilgi deyip duruyorsun, oyyy annemmmm
Valla diyorum bak hem eğlen hem kilo ver oh mis daha ne olsunÖyle mi diyın kız bak gaza geldimverin len herkesi benim takıma.
Pençelerim benimmm aslanlarım kaplanlarımmmm haarrtttt
Regl çok etkiler, üstüne dediğin gibi yoğunluk normal canım. Çörek otu kaynat iç regl içinKuzu valla psikolojim çok karmaşık şu sıralar ağlarken kahkaha atmaya başladım şirkette korktular düşün belki regl olmadım ondandır belki iş yoğunluğu stres üst üste mafetti bünyemi bilmiyorum ama genel olarak durum bu valla
Hamile falan olurum diye bişey yapamıyorum kuzuRegl çok etkiler, üstüne dediğin gibi yoğunluk normal canım. Çörek otu kaynat iç regl için
Regli yapar kuzu normalKuzu valla psikolojim çok karmaşık şu sıralar ağlarken kahkaha atmaya başladım şirkette korktular düşün belki regl olmadım ondandır belki iş yoğunluğu stres üst üste mafetti bünyemi bilmiyorum ama genel olarak durum bu valla
Cheescake kıtlığı mı vardı KozacıkDün gece hayatımda hiç cheescake yememiş gibj 3 dilim yedim....
Aferin koza aynen devam bu kiloda çıkarsın işte ...
67......
Susar mısın seninle ilişkimize ara verelim dedim
Gecen hafta : 57.2
Bu hafta : 58.5(mezuniyet kilom)
Fark : +1.3
Yüzde: %-2.27
Geçen pazartesi galiba tartı 65.4 du
Simdi ALLAH im elim titriyooo yedinse bedeli var ipek hanimsimdiii 66.3
Hızlıca bildirim yapayım, sonra ablama kahvaltıya kaçayım
Geçen cuma: 66. 4
Pazartesi:68.1
Bugün:66.6
Pazartesi-cuma farkı: 1.5
Yüzde: %2.20
@hippotalamus mortiiiiiiiiii
Yoksa sen halaSusar mısın seninle ilişkimize ara verelim dedim
Bakim ya hayırlısıyla olacaksam olaydım neyse belli olsaydı galiba da olacam midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor amaRegli yapar kuzu normal
Test yaptın mı? İnşaalah özge hamilesindirHamile falan olurum diye bişey yapamıyorum kuzu
La havle ve la kuvvete. .. acayip keyfim kaçık çok duygusalım ben ya uykusuzlukdan mı acaba