Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
@igdedali

Kız o menüyü okudum valla bende yerim öyle hemide çok pis yiyorum ya
Bir sürü abur çubur üst üste yer birde Migdem otursun diye çorba içerim üstüne
Dün eve girdim ekmek arası peynir zeytin
Üstüne metro
Onun üstüne çorba ogggg migde değil çöp tenekesi, ama şükür tiksindim yemekten açlığı özledim

@Whiteblacklife @Miu

Kız gülmeyin valla miu can bu Wayt ta gece yiyormuş ama bitirip o olayı zayıfladı bende yaparım diyorum o yazıyı görünce foto atarım
Doğru söylüyorsunuz ne verirsen alıyor herşeyi atabiliyorsun ben tuzlu şekerli karıştırırım bile

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Beni tanımayan yeni arkadaşlara kısa bi tanıtım geçeyim :cilgin:

Aus ..tevellüt 1979 ... Memleket İstanbulll :kaalp: Mesken Kocaeli.
Evli... 2 çocuklu :gezme:

Diyet maceram disiplinli idi ... en son 51.8 görmüşlüğüm bile vardı ki , ben görünmez olmuştum :heyecan:

Pis bi kaptandım :kriz::kriz::kriz: Cins bi de :kriz:

Öyle işte...
Kaptan olunca içinizden canavar çıkıyor sizin @Miu ve seninhaha yoksa çok ponciksiniz:tatlim::tatlim:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Nasıl sinir oldum...

Burayı okuduklarını biliyorum...

Sen kimsin benim 10 senelik hesabımı hiç bir gerekçe göstermeden banlarsın...

Bu işleri hiç bilmediğimi düşünüyorsunuz dimi, etiğini ahlağını, yaptırımını, kişisel verilerimin olduğu hesabı bana hiç bir gerekçe göstermeden banlayamazsın...

Ahlak ve etikten anlamıyorsanız bu işlerin kanunları var, kanunlarıyla uğraşırken öğrenirsiniz biraz etik nedir ne değildir?

!!!!

Buradaki herkesten özür dilerim ama bu şekilde interneti yeni öğrenmiş kendini kral zanneden cahillerle uğraşacağım Kanuni olarak....
Ohhh uğraş kuzum, özür de dileme zira ben rahatsız olmuyorum konuşulmasından, kimse de kusura bakmasın rahatsız olmuyorum diye.

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Gunaydin canlar, cumanin hayri ve bereketi uzerimize olsun:kaalp:

Kilo bildimi
Gecen cuma:54.7
Guncel:53.5
Fark:1.2
Yuzde:%2.19

1. @Whiteblacklife
  2. @Miu
  3. @Mimu88
  4. @masumm
  5. @igdedali
  6. @MaliPina
  7. @Portakal Sulu Ordek
  8. @nehirnil111
  9. @begüm75
  10. @Elalis
  11. @eflalim
  12. @Bonus
  13. @matematik61
  14. @hepfit
  15. @Floweroflife
  16. @hippotalamus
  17. @Tevolly
  18. @Çakıl80
  19. @koza99
  20. @neslelf165
  21. @saydin78
  22. @Ahu060812
  23. @kelebekolacam
  24. @furkanlipek45
  25. @pempikzx
  26. @Melegim22
  27. @Hergaf
  28. @eboe
  29. @Gulbe seker
  30. @D3S1R3
  31. @s i d e l y a
  32. @Fatimaşevket
  33. @hububatkraliçesi
  34. @Zumrud_u anKa
  35. @Kajupi
  36. @Ausencia_
Kızlarrrrr....

Evet güldük eğlendik artık işin daha da eğlenceli kısmına geldi yani yarışmaya :süper:

3 kaptan önderliğinde 3 gruba ayrılıcaz. Henüz gruplar belli değil ama elimizden geldikçe adil bir şekilde gruplara ayırmaya çalışıcaz :lili:

Her grubun kaptanı kendi grubuna isim verecek. Bir hafta boyunca grubunun menüsünü yorumlayacak ve cuma günleri kiloları toplayıp liste oluşturacak. Yine yüzde üzerinden yarışıcaz :zipla:

Korumada olan güzellerimiz. . Sizi de unutmadık.. korumadaki güzeller korumayı istedikleri kiloyu bildiricek. Bildirim günü koruma kilonuzun 100 gr aşağısı yada yukarısını yakalarsanız o zmn yüzde 1 kilo vermiş olarak hesaplanacaksınız :tatlim:

Grupların kaptanları
1. @MaliPina
2. @hippotalamus
3. @igdedali (iğde bu hafta taşınacağı için takımından biri bir hafta kadar vekalet edebilir)

Birinci olan grubun ismini 1 hafta boyunca bütün sisterhood ların kullanıcı adının altına yazacak ki herkese motivaston olsun ...

Bu hafta da herkes üye olduğu takımın adını isminin altına yazarsa böylece takımları tamamen benimsemiş oluruz..

Kızlar kurallarımız şimdilik bu şekilde.. zamanla düzenlemeler yapılır tabiki.. korumadaki güzeller ve katılmak istemeyenler bildirirse liste o şekilde oluşturulur

Haydi bugün ilk kilo bildirimlerini yapıp yarışa başlayalım :huri:

Ben korumadayim canim. Hedef kilom 54. Peki uye 0.1 den daha yuksek bir sonucla arti olursa ya da kilo vererek gelirse nasil bir degerlendirme olacak? :pist:

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Beni bütün gruplara alin
Okadarr istekliyim yani

Sabah pavyonların önünden saçımı savura savura geçtim, dedim kapısını çalsam ise alırlar mı acabaggg

Adim meşrep
Saçım uzun azcık sarı

Ajajajjaa

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Slm kızlar ben 3 hafta yokum cunku tel koyde cekmıyormus oraya buraya cıkmak lazmmıs esım dedı.merkeze geldıkce ugrarım ıns.o yuzden bu kız nerde demeyın vaktım varken yazayım.
Cuma kılo 60.3
Bu cuma 60.5 +200 hala regl olmadm 5.gun bugun
@MaliPina @Miu
Iyi eglenceler guzellik:kedim:

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
  1. @Whiteblacklife
  2. @Miu
  3. @Mimu88
  4. @masumm
  5. @igdedali
  6. @MaliPina
  7. @Portakal Sulu Ordek
  8. @nehirnil111
  9. @begüm75
  10. @Elalis
  11. @eflalim
  12. @Bonus
  13. @matematik61
  14. @hepfit
  15. @Floweroflife
  16. @hippotalamus
  17. @Tevolly
  18. @Çakıl80
  19. @koza99
  20. @neslelf165
  21. @saydin78
  22. @Ahu060812
  23. @kelebekolacam
  24. @furkanlipek45
  25. @pempikzx
  26. @Melegim22
  27. @Hergaf
  28. @eboe
  29. @Gulbe seker
  30. @D3S1R3
  31. @s i d e l y a
  32. @Fatimaşevket
  33. @hububatkraliçesi
  34. @Zumrud_u anKa
  35. @Kajupi
  36. @Ausencia_
Kızlarrrrr....

Evet güldük eğlendik artık işin daha da eğlenceli kısmına geldi yani yarışmaya :süper:

3 kaptan önderliğinde 3 gruba ayrılıcaz. Henüz gruplar belli değil ama elimizden geldikçe adil bir şekilde gruplara ayırmaya çalışıcaz :lili:

Her grubun kaptanı kendi grubuna isim verecek. Bir hafta boyunca grubunun menüsünü yorumlayacak ve cuma günleri kiloları toplayıp liste oluşturacak. Yine yüzde üzerinden yarışıcaz :zipla:

Korumada olan güzellerimiz. . Sizi de unutmadık.. korumadaki güzeller korumayı istedikleri kiloyu bildiricek. Bildirim günü koruma kilonuzun 100 gr aşağısı yada yukarısını yakalarsanız o zmn yüzde 1 kilo vermiş olarak hesaplanacaksınız :tatlim:

Grupların kaptanları
1. @MaliPina
2. @hippotalamus
3. @igdedali (iğde bu hafta taşınacağı için takımından biri bir hafta kadar vekalet edebilir)

Birinci olan grubun ismini 1 hafta boyunca bütün sisterhood ların kullanıcı adının altına yazacak ki herkese motivaston olsun ...

Bu hafta da herkes üye olduğu takımın adını isminin altına yazarsa böylece takımları tamamen benimsemiş oluruz..

Kızlar kurallarımız şimdilik bu şekilde.. zamanla düzenlemeler yapılır tabiki.. korumadaki güzeller ve katılmak istemeyenler bildirirse liste o şekilde oluşturulur

Haydi bugün ilk kilo bildirimlerini yapıp yarışa başlayalım :huri:

Ay çok güzel olmuş herşey düşünülmüş
Eline sağlık hipo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar