Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Güzel fikirKendi aramızda 3 gurup olup yarisacaz
acisi felan değilde fena huylanirim yaa
Güzel fikirKendi aramızda 3 gurup olup yarisacaz
acisi felan değilde fena huylanirim yaa
Doğru söylüyorsunuz ne verirsen alıyor herşeyi atabiliyorsun ben tuzlu şekerli karıştırırım bile@igdedali
Kız o menüyü okudum valla bende yerim öyle hemide çok pis yiyorum ya
Bir sürü abur çubur üst üste yer birde Migdem otursun diye çorba içerim üstüne
Dün eve girdim ekmek arası peynir zeytin
Üstüne metro
Onun üstüne çorba ogggg migde değil çöp tenekesi, ama şükür tiksindim yemekten açlığı özledim
@Whiteblacklife @Miu
Kız gülmeyin valla miu can bu Wayt ta gece yiyormuş ama bitirip o olayı zayıfladı bende yaparım diyorum o yazıyı görünce foto atarım
Kaptan olunca içinizden canavar çıkıyor sizin @Miu ve seninBeni tanımayan yeni arkadaşlara kısa bi tanıtım geçeyim
Aus ..tevellüt 1979 ... Memleket İstanbulllMesken Kocaeli.
Evli... 2 çocuklu![]()
Diyet maceram disiplinli idi ... en son 51.8 görmüşlüğüm bile vardı ki , ben görünmez olmuştum![]()
Pis bi kaptandımCins bi de
Öyle işte...
Ben de beğendim şiveler tam olmus bu sefer genelde şiveleri yapamıyorlar kabalikla şiveyi karıştırıyorlar sınır oluyorumDizi izliyorum bir zamanlar çukurova
Baya iyiymis
Ohhh uğraş kuzum, özür de dileme zira ben rahatsız olmuyorum konuşulmasından, kimse de kusura bakmasın rahatsız olmuyorum diye.Nasıl sinir oldum...
Burayı okuduklarını biliyorum...
Sen kimsin benim 10 senelik hesabımı hiç bir gerekçe göstermeden banlarsın...
Bu işleri hiç bilmediğimi düşünüyorsunuz dimi, etiğini ahlağını, yaptırımını, kişisel verilerimin olduğu hesabı bana hiç bir gerekçe göstermeden banlayamazsın...
Ahlak ve etikten anlamıyorsanız bu işlerin kanunları var, kanunlarıyla uğraşırken öğrenirsiniz biraz etik nedir ne değildir?
!!!!
Buradaki herkesten özür dilerim ama bu şekilde interneti yeni öğrenmiş kendini kral zanneden cahillerle uğraşacağım Kanuni olarak....
Hayırlı sabahlar
Kızlarrrrr....
- @Whiteblacklife
- @Miu
- @Mimu88
- @masumm
- @igdedali
- @MaliPina
- @Portakal Sulu Ordek
- @nehirnil111
- @begüm75
- @Elalis
- @eflalim
- @Bonus
- @matematik61
- @hepfit
- @Floweroflife
- @hippotalamus
- @Tevolly
- @Çakıl80
- @koza99
- @neslelf165
- @saydin78
- @Ahu060812
- @kelebekolacam
- @furkanlipek45
- @pempikzx
- @Melegim22
- @Hergaf
- @eboe
- @Gulbe seker
- @D3S1R3
- @s i d e l y a
- @Fatimaşevket
- @hububatkraliçesi
- @Zumrud_u anKa
- @Kajupi
- @Ausencia_
Evet güldük eğlendik artık işin daha da eğlenceli kısmına geldi yani yarışmaya
3 kaptan önderliğinde 3 gruba ayrılıcaz. Henüz gruplar belli değil ama elimizden geldikçe adil bir şekilde gruplara ayırmaya çalışıcaz
Her grubun kaptanı kendi grubuna isim verecek. Bir hafta boyunca grubunun menüsünü yorumlayacak ve cuma günleri kiloları toplayıp liste oluşturacak. Yine yüzde üzerinden yarışıcaz
Korumada olan güzellerimiz. . Sizi de unutmadık.. korumadaki güzeller korumayı istedikleri kiloyu bildiricek. Bildirim günü koruma kilonuzun 100 gr aşağısı yada yukarısını yakalarsanız o zmn yüzde 1 kilo vermiş olarak hesaplanacaksınız![]()
Grupların kaptanları
1. @MaliPina
2. @hippotalamus
3. @igdedali (iğde bu hafta taşınacağı için takımından biri bir hafta kadar vekalet edebilir)
Birinci olan grubun ismini 1 hafta boyunca bütün sisterhood ların kullanıcı adının altına yazacak ki herkese motivaston olsun ...
Bu hafta da herkes üye olduğu takımın adını isminin altına yazarsa böylece takımları tamamen benimsemiş oluruz..
Kızlar kurallarımız şimdilik bu şekilde.. zamanla düzenlemeler yapılır tabiki.. korumadaki güzeller ve katılmak istemeyenler bildirirse liste o şekilde oluşturulur
Haydi bugün ilk kilo bildirimlerini yapıp yarışa başlayalım
Ben de çok severim. Hüzünlü olduğum zamanlarda sesi içime dokunur. Sanki başımı okşuyor gibi sırtımı sıvazlıyor gibi. Öyle işteBayılırım bu kıza
Bunu hergün dinlerim portakalim mutlaka dinlerim
Ooo tabiki de hazırladım yarını dortgozle bekliyorum müziklerim bile var diziden sıkılırsam diye
Bende vereyimsadece 4 menü ne kadan güzel
Tesekurler canm.Iyi eglenceler guzellik
Kızlarrrrr....
- @Whiteblacklife
- @Miu
- @Mimu88
- @masumm
- @igdedali
- @MaliPina
- @Portakal Sulu Ordek
- @nehirnil111
- @begüm75
- @Elalis
- @eflalim
- @Bonus
- @matematik61
- @hepfit
- @Floweroflife
- @hippotalamus
- @Tevolly
- @Çakıl80
- @koza99
- @neslelf165
- @saydin78
- @Ahu060812
- @kelebekolacam
- @furkanlipek45
- @pempikzx
- @Melegim22
- @Hergaf
- @eboe
- @Gulbe seker
- @D3S1R3
- @s i d e l y a
- @Fatimaşevket
- @hububatkraliçesi
- @Zumrud_u anKa
- @Kajupi
- @Ausencia_
Evet güldük eğlendik artık işin daha da eğlenceli kısmına geldi yani yarışmaya
3 kaptan önderliğinde 3 gruba ayrılıcaz. Henüz gruplar belli değil ama elimizden geldikçe adil bir şekilde gruplara ayırmaya çalışıcaz
Her grubun kaptanı kendi grubuna isim verecek. Bir hafta boyunca grubunun menüsünü yorumlayacak ve cuma günleri kiloları toplayıp liste oluşturacak. Yine yüzde üzerinden yarışıcaz
Korumada olan güzellerimiz. . Sizi de unutmadık.. korumadaki güzeller korumayı istedikleri kiloyu bildiricek. Bildirim günü koruma kilonuzun 100 gr aşağısı yada yukarısını yakalarsanız o zmn yüzde 1 kilo vermiş olarak hesaplanacaksınız![]()
Grupların kaptanları
1. @MaliPina
2. @hippotalamus
3. @igdedali (iğde bu hafta taşınacağı için takımından biri bir hafta kadar vekalet edebilir)
Birinci olan grubun ismini 1 hafta boyunca bütün sisterhood ların kullanıcı adının altına yazacak ki herkese motivaston olsun ...
Bu hafta da herkes üye olduğu takımın adını isminin altına yazarsa böylece takımları tamamen benimsemiş oluruz..
Kızlar kurallarımız şimdilik bu şekilde.. zamanla düzenlemeler yapılır tabiki.. korumadaki güzeller ve katılmak istemeyenler bildirirse liste o şekilde oluşturulur
Haydi bugün ilk kilo bildirimlerini yapıp yarışa başlayalım
Auus sen yapsan daha iyi olur adil olur sankim
Hippo sende kaptan olacaksan , takım bölünmesini diğer kaptanlarla beraber yap ya da hepinize sürpriz olsun
Sen olmayacaksan sen yap.
Forever ADALET