Whiteblacklife
JETGİLLER
ausummmm seviyorum seni

ausummmm seviyorum seni
Açım beynim durdu herhal deNeyin tarifi kızzkuzu şiş kebap işte.. mangalda yaptık..
Şunun şurasında cumaya ne kaldıAçım beynim durdu herhal desuan bisküvi görsem TV de acaba tarifi ne diye düşünüyorum
Karnabahar gaz yapmıyor mu balım sisirmiyor muMenü vereyim gerçi mortim vermiyor ama
Sabah 7 zeytin 1 incir
Kahvaltı peynir zeytin domates salatalık 1 yumurta kuruyemiş
Öğle karnabahar brokoli yoğurt az yeşillik
Akşam semizotu salatası 3 köfte
3 litreden fazla su
12 kadar aç kalacağım sabah okula gidip gelmem lazım yineŞunun şurasında cumaya ne kaldı
Karnabahar gaz yapmıyor mu balım sisirmiyor mu
Beni tanımayan yeni arkadaşlara kısa bi tanıtım geçeyim
Aus ..tevellüt 1979 ... Memleket İstanbulllMesken Kocaeli.
Evli... 2 çocuklu![]()
Diyet maceram disiplinli idi ... en son 51.8 görmüşlüğüm bile vardı ki , ben görünmez olmuştum![]()
Pis bi kaptandımCins bi de
Öyle işte...
Allah çok şükür.. şükür kavuşturanaBeni tanımayan yeni arkadaşlara kısa bi tanıtım geçeyim
Evli... 2 çocuklu![]()
Diyet maceram disiplinli idi ... en son 51.8 görmüşlüğüm bile vardı ki , ben görünmez olmuştum![]()
Öyle işte...
Kalorili değil ama gaz yapıyorKarnabahar lahana çok severim iş yerinde çıktığında yiyorum mutlaka kalorili mi ki hani bakliyatlar gibi
Sopadan bahset sopadan
Allah çok şükür.. şükür kavuşturana
Bende aç kalıcam.. sabah erkenden ev taşıcaz.. o yüzden beklemem lazım..12 kadar aç kalacağım sabah okula gidip gelmem lazım yine
Hayır balım lahana karnabahar şişiriz yani o yüzden dedim dün bulgur bugün karnabahar yani bilemedim yarın tartıda artı gelirsen bilgi sebepleri bunlarKarnabahar lahana çok severim iş yerinde çıktığında yiyorum mutlaka kalorili mi ki hani bakliyatlar gibi
Lütfen çok asil hanfendileriz bizAh ahhaahha değişmiyordu
Han fendi olamıyorduk
Aha tam da bunun için geldim temizim
Valla billahi temizim
Sadece sebzeli makarna kokladım
Şimdi benimkilere kahvaltılık hazırladım onlara baktım
Dolaptaki abur cubura bakip
Üzgünüm ayrıldık
GERİ dönüş yok dedim
Cm katladım 3 makina ama yeni acıktım daha sabah hemen olur ki
Lesile de yapacağım
İnanılmaz enerjim var laaa
Diliyle adam döven eli sopalı vurduğu yerde gül biten herkese el uzatıp yardım eden zayiflatmak için bütün enerjisini buraya veren guzel kalpli asla kötü düşünmeyen yardım meleği bunları neden unuttunBeni tanımayan yeni arkadaşlara kısa bi tanıtım geçeyim
Evli... 2 çocuklu![]()
Öyle işte...
Hayır balım lahana karnabahar şişiriz yani o yüzden dedim dün bulgur bugün karnabahar yani bilemedim yarın tartıda artı gelirsen bilgi sebepleri bunlar