Whiteblacklife
JETGİLLER
65 üstüne çıkma aman diyeyim kuxumHiç demiyim vaytım. Canım sıkkın. Spora başlamam lazım. Başka türlü iştahımı kontrol altına alamıyorum
65 üstüne çıkma aman diyeyim kuxumHiç demiyim vaytım. Canım sıkkın. Spora başlamam lazım. Başka türlü iştahımı kontrol altına alamıyorum
Haftasonu bizde izlemek için açtık ablamla, başında münasebetsiz sahne var diye kapattık geri@Elalis ben fragmanı yeni gördüm 1 ay fln olmuş çıkalı..
Buldum la hani senle konuşurken bi eve bakmaya gidiyordum ya aha onu tuttum. temizlik vs bitti. yarın abonelikleri taşıyacam. cumartesi taşınır pazar yerleşirim sanıyorum.Aaa buldun mu iğde ev
Naısl sevindim
Lütfen ondan sonra da hep burda ol
Ve evet ele alacağız seni
Aus var lan yiyorsa verme kilo
Sen verirsin bı taşın başlarsın miss gibiBuldum la hani senle konuşurken bi eve bakmaya gidiyordum ya aha onu tuttum. temizlik vs bitti. yarın abonelikleri taşıyacam. cumartesi taşınır pazar yerleşirim sanıyorum.
Cidden canım sıkkın. Bugün bi pantolonumu giydim. Üstüne de gömlek. Ulan nası sıktıysa neredeyse fermuar patlıyordu
Zaten aus seni unuttu da listedeBenden zayifsin bı ben gelemedim 52 lere
ben çok sıkılıyorum film izlerkene
Evet bakım öyle olmusÜşütmüşsün
Beni özleyen yok zaten @Ausencia_ da yazmamış listeye beni çaktırmadan sonradan eklemiş
Zaten kimse sevmiyor beni
Çok yalnızım çoookkkk
Bütün emeklerim boşa gitti vayt. 64 gördüm la nası hızlı alıyorum. ama yediklerim resmen intiharlık.Sen verirsin bı taşın başlarsın miss gibi
Ben görmedim ya lenHaftasonu bizde izlemek için açtık ablamla, başında münasebetsiz sahne var diye kapattık geri
Unuttu demi ayyyy unuttu beni beni unuttu cidden unuttu nasıl unuttu beni unuttu ağlayayim ben ya zaten regl geliyor beraberinde Tülay geri dön moduda geldi şurada ben ağlayayim ya evet aglayayimmmZaten aus seni unuttu da listede
Bi kerecik normal insanlar gibi öp la öp sev accuk alla alla yaaa gerizekalının olucuuummm kafaya vura vuraBen seveyim mi
Çıplak adam vardı gerzekler, çocuklarla izliycektik güyaBen görmedim ya lenbi daha bakayım başına
Bütün emeklerim boşa gitti vayt. 64 gördüm la nası hızlı alıyorum. ama yediklerim resmen intiharlık.
bu sabah bi buçuk simit, krem peynir, çikileta
üstüne tost karışık
üstüne bi meyveli soda
bi gofret
izmir köfte patatesli filan
pilav
yanına ekmek
cacık
bi soda daha meyveli
işten gelince
bi kinder pingui
meyveli yoğurt
muzlu benimo bi paket
Bugün dedim dur bakayım bi yazayım nolacak... Az önce okuyunca şok oldum.
Canım pempik ooooyyyyhhhhhEvet bakım öyle olmus
Asiririn asirisi iğde bu menü cikss gerçektende cikss yani o kadar emek o kadar uğraş bunu yapacaksın kendi emeklerineBütün emeklerim boşa gitti vayt. 64 gördüm la nası hızlı alıyorum. ama yediklerim resmen intiharlık.
bu sabah bi buçuk simit, krem peynir, çikileta
üstüne tost karışık
üstüne bi meyveli soda
bi gofret
izmir köfte patatesli filan
pilav
yanına ekmek
cacık
bi soda daha meyveli
işten gelince
bi kinder pingui
meyveli yoğurt
muzlu benimo bi paket
Bugün dedim dur bakayım bi yazayım nolacak... Az önce okuyunca şok oldum.
Adın niiiiiiBenle kelimelik oynayın yenileyim size sorun değil.
Normalde 6-7 kilo ama sanki 10 almış gibiyim. Bacaklar cami kolonundan hallice. Basen desen yakında abla bana ne zaman kimlik çıkarıyoruz derÇok yemişsin canım dediğin gibi intiharlık kaç kilo aldın :/
İşte çok hızlı geliyor. Normal de mi bu yeme şekline ?Asiririn asirisi iğde bu menü cikss gerçektende cikss yani o kadar emek o kadar uğraş bunu yapacaksın kendi emeklerine
Yapma kuzum tamam hepimizin bı sapitma dönemi oluyor ama uzun zamandır sapitma dönemindesib su yediklerine göre yine 64 sen valla şahane yazık etme o metaya