Eyvah o zaman hiç bulaşmayalımBanlanma merakı mı? Bizde öyle bir arkadaşa bakıp çıkacam tarzında banlanmacılık yok ama

Eyvah o zaman hiç bulaşmayalımBanlanma merakı mı? Bizde öyle bir arkadaşa bakıp çıkacam tarzında banlanmacılık yok ama
Ay bende ya. Kaç kilo aldın? Ben rekor kırıyorum.Kasım doğumlu mu canım.
Yoo seninki 2015 doğumlu hatırlıyorum benim oğlan gibi.
Iyi gidiyor canım büyüyorum hızla
Omurluk masallah ama çok şık10 yıl olmuştur tevom. 12 li. Aldım o zaman da biraz pahalıydı ama şimdi tanesi 30 olmuş
Seninki farklı canım sen sadece dilekçe ile gondermeyebiliyorsun bizde nisan doğumluyuz h9c düşünmüyorum..Ay bende ya. Kaç kilo aldın? Ben rekor kırıyorum.
2015 Mart doğumlu canım tam 66 aylık oluyor 2020 Eylül'de.
Keşke zamanında hurmaya yatırım yapsaymışımVışşşş güzelmiş
30 lira mı tanesi
Orda bir servet yatıyor
Du bakiim hemen hesaplayan insan mod. On = 450 lira var orda
Ay hatırlatmasana yaaaOmurluk masallah ama çok şık
Bu arada ekim de iki kalabalık ayrı ayrı gün grubum var evimde olacak
Tarifler konuşuluyor o zaman fikirlerinizi alırım canım @Whiteblacklife @eflalim ve
@Miu ayyy töbeeee allah affetsin bu kız bitki çayını tencereden suzmeyi becerememisti
Valla mi beyaz hastasıyım bende sekli de cok.kulanisli ve güzel geldiAy çOK güzelmiş yalnız ben çok sevdim
Benim kızım bu sene 3.5 yaşında. Kreşe verdim seneye de vereceğim.Cocuk gelisimindeki arkadaslar 1 sene kres, 2 sene anaokulu sonra okul dedi. O zaman 7.5 yas oluyor. Cok gec bence. 5 te gitmisim ben
Aldığın fiyat normal cnm. Çekmeceli merdiven maliyeti arttırıyor ama güvendiğin bir yere yaptır cnmEkli dosyayı görüntüle 23312 Ekli dosyayı görüntüle 23313
Kızlar benim çocuklara ranza yaptiracam bugün siparişi verdik.
Ekli dosyayı görüntüle 23314
Sizce ne kadardır yaptırılmasi ? Nette 2500 den başlıyor benim beğendiğim 2700 du mesela
Majezik içtim geçsin mi baş ağrım artık
Benim çocukların odası da beyaz ben çok memnunumValla mi beyaz hastasıyım bende sekli de cok.kulanisli ve güzel geldi
Benim kızım bu sene 3.5 yaşında. Kreşe verdim seneye de vereceğim.
Kısmet olursa 5.5 yaşında da 1.sınıfa başlatacağım. İnşallah 1. Sınıfa uyum sürecinde sıkıntı yaşamayz
Hafızam iyidirAy hatırlatmasana yaaa
Anlamadım canım neden dilekce gerekiyor? Aramızda bir ay var siz tam 66 da olmuyorsunuz herhsalde.Seninki farklı canım sen sadece dilekçe ile gondermeyebiliyorsun bizde nisan doğumluyuz h9c düşünmüyorum..
Ay sorma 6 kilo aldim peki sen
2015 hangi ay doğumlu kajuBenim kızım bu sene 3.5 yaşında. Kreşe verdim seneye de vereceğim.
Kısmet olursa 5.5 yaşında da 1.sınıfa başlatacağım. İnşallah 1. Sınıfa uyum sürecinde sıkıntı yaşamayz