s i d e l y a
Daimi Üye
Öyledir muhtemelen yoksa sen yokken buralar hep erkek dolardı malimyani bilmiyom erkek girişi olunca admine bilgi gidiyo da olabilir![]()
ben accık kendime yonttum hehehhehehe

Öyledir muhtemelen yoksa sen yokken buralar hep erkek dolardı malimyani bilmiyom erkek girişi olunca admine bilgi gidiyo da olabilir![]()
ben accık kendime yonttum hehehhehehe
yok kııı denk geldimKapıdan girene kimlik kontrolü mü yapıyorsun mali![]()
Ay hayır önceden haber verseler bi ortalığı toparlardık, yulaflı çookie pişirirdik yeşil çayımızla içerdik
Benim.maalwsef 3 yıl okul.onvesi olacak3 yaşından itibaren alan devlet okulları var canım, sizin orda da varsa baksaydın. Seneye benim küçüğü vericem inşaallah 4.5 yaşında olacak, iki yıl göndericem
Çok gıcık olmuştum kabul edilmeyişine. Güüya süt yokmş içinde yalan da kör gözüm parmağına yaaniEkli dosyayı görüntüle 23300
@Elalis bundan yaptım. Aynısı
Ekli dosyayı görüntüle 23301 Ekli dosyayı görüntüle 23302
Bu da benim kabul edilmeyen tarifim
kim demiş onuÖyledir muhtemelen yoksa sen yokken buralar hep erkek dolardı malim
Ne güzel tabak maslalah yeni mi aldin
Banlanma merakı mı? Bizde öyle bir arkadaşa bakıp çıkacam tarzında banlanmacılık yok ama
Affettim hadi de git yolunaŞansımızı zorlamasak mi cnm
Bak kendimi yemeye verdim bu akşam
Hukumsuzum
Çekem gelem
Tevo naber nasıl gidiyor?Balim 2020 de eylülde okula başlayabiliyor 1. Sınıfa. Ama benim çocuğum fiziki olarak yeterli değil diye duusnursen 1 yıl da raporla uzatabiliyorsun
Banlanma merakı mı? Bizde öyle bir arkadaşa bakıp çıkacam tarzında banlanmacılık yok ama
Vışşşş güzelmiş
Ozaman alırım bi tramisu tarifi cicimTiramisu benden sorulur kimseye bırakmam bide tabi ki muhallebili kadayıf bide elmalı tart yada kurabiye bide yaprak sarma
Banlama oluyor mu diye konuşuyorduk
Merak ettim ben de kendimi feda ettim ama iş ciddiye bindi
Zamanınızı aldık özür dileriz çok naifsiniz açıklamanız için teşekkür ederiz
Kasım doğumlu mu canım.Tevo naber nasıl gidiyor?
Benimki de öyle 2020de baslayabiliyor ama ben göndermeyi düşünmüyorum.
10 yıl olmuştur tevom. 12 li. Aldım o zaman da biraz pahalıydı ama şimdi tanesi 30 olmuşNe güzel tabak maslalah yeni mi aldin
Ay çOK güzelmiş yalnız ben çok sevdimEkli dosyayı görüntüle 23312 Ekli dosyayı görüntüle 23313
Kızlar benim çocuklara ranza yaptiracam bugün siparişi verdik.
Ekli dosyayı görüntüle 23314
Sizce ne kadardır yaptırılmasi ? Nette 2500 den başlıyor benim beğendiğim 2700 du mesela