Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Maşallah yaa ben çok üzülüyorum kızıma çokta istiyorum şimdiden alissin diye arkadas ortamı olsun diye yoksa evde belli zamana kadar oyun sonra çizgi film bazen sıkılıyor kardeşiyle uğraşıyor değişik oyunlar oynuyoz biseyler öğretmeye calisiyom ama bı yere kadar oluyor
Uzulme canisi. Ben seni uzecegini dusunmemistim. Kusura bakma. Maksadim ayni donemde yavrularimiz var, 2 seneleri var daha demekti.

Sen kuzunla evde kaliteli zaman gecirmeye calis canim. Resim&boyama yaptir, kitap oku, hikaye anlat/anlattir. Parka goturmeye calis guzel gunlerde. Yasitlariyla oynar. Okula gidince alisir yine, zorluk yasamaz. Kendine dert etme lutfen:kanka:

Yardımcı olmak sevindirdi:)
Yine olursa yine yardımcı olmak isterim:)
Çölyak çok yaygın bir hastalık aslında daha çok bilinmesi lazım.

Kesinlikle katiliyorum. Basa gelmeden bilmiyor insan iste. İlettim ben senin mesajini. Uygulama kisminda bir gelisme saglarlarsa, tarifleri enistede deneriz:kanka:

Benim kızım 4 yaşında. Ağustos 2014 doğumlu. Seneye anaokuluna mı gidecek ?
Evet canim:kaalp:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
aboooooo fena bi görümce vakası uzak durmak lazım:gülsemmi::gülsemmi:
Herhalde ne sandın, kıymetlim o benim
F93E6472-49BA-4EE2-A998-3681C2B024FC.jpeg

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.334
Benim için sorun yok :islik: arkadaşlar çok merak ediyoda ne oluyo banlanınca, nick ne renk oluyo diye :165::165:
Çok merak edilesi bir şey değil bence :bayik: Nick rengi aynı kalıyor ancak üzerinde çizik oluşuyor bir de forumda bazı bölümlere giremeyip cevap yazamıyor. Tabi banlanan üye yeniden üye olursa da diğer üyeliğiyle kader ortaklığı yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar