MaLii
Kasabın Karısı
aboooooo fena bi görümce vakası uzak durmak lazımBi kardeşim var ama vermem kimseye, başınızı yakamam, beter gömürce olacam ben
aboooooo fena bi görümce vakası uzak durmak lazımBi kardeşim var ama vermem kimseye, başınızı yakamam, beter gömürce olacam ben
Benim için sorun yokDinlenince banı geri açmam ama
4861 kere kazanmış
Aaa evett yemek zevkleri aynı vallaBen de, ben de
Hemşom genlerden olabilir
Aaaa bir de höşmerim var
Bölüme uyduğu sürece tabii ki açabilirsin
Diyet bölümünde kendime konu açabilirmiyim?
Napcan deli deli kendinle mi konuşcan
Diyet bölümünde kendime konu açabilirmiyim?
Benim için sorun yokarkadaşlar çok merak ediyoda ne oluyo banlanınca, nick ne renk oluyo diye
Uzulme canisi. Ben seni uzecegini dusunmemistim. Kusura bakma. Maksadim ayni donemde yavrularimiz var, 2 seneleri var daha demekti.Maşallah yaa ben çok üzülüyorum kızıma çokta istiyorum şimdiden alissin diye arkadas ortamı olsun diye yoksa evde belli zamana kadar oyun sonra çizgi film bazen sıkılıyor kardeşiyle uğraşıyor değişik oyunlar oynuyoz biseyler öğretmeye calisiyom ama bı yere kadar oluyor
Yardımcı olmak sevindirdi
Yine olursa yine yardımcı olmak isterim
Çölyak çok yaygın bir hastalık aslında daha çok bilinmesi lazım.
Evet canimBenim kızım 4 yaşında. Ağustos 2014 doğumlu. Seneye anaokuluna mı gidecek ?
Kelimelik
Şu an şoktayım bildiklerimi unuttum
Canım flowerım yaaHeehheeeee ayıpsın, hemen okullara gideyim, geleceği parlak delikanlıları tutayım kolundan getireyim
Herhalde ne sandın, kıymetlim o benimaboooooo fena bi görümce vakası uzak durmak lazım
Uyuyim ben dimi artık
yakışıklı gardaşın var ben olsam ben de kıskanırdımHerhalde ne sandın, kıymetlim o benim
Ekli dosyayı görüntüle 23307
Kelimelik
nereye gidiyin yiğidimUyuyim ben dimi artık
Çok merak edilesi bir şey değil benceBenim için sorun yokarkadaşlar çok merak ediyoda ne oluyo banlanınca, nick ne renk oluyo diye