Whiteblacklife
JETGİLLER
Kasaba soylecegim seniyok beni 185ten aşağısı kurtarmazalmiyim ben o zaman
Kasaba soylecegim seniyok beni 185ten aşağısı kurtarmazalmiyim ben o zaman
Durun Elmalı tart bendeTiramisu benden sorulur kimseye bırakmam bide tabi ki muhallebili kadayıf bide elmalı tart yada kurabiye bide yaprak sarma
İkinizde yapın ben gömerimTiramisu benden sorulur kimseye bırakmam bide tabi ki muhallebili kadayıf bide elmalı tart yada kurabiye bide yaprak sarma
Bi kardeşim var ama vermem kimseye, başınızı yakamam, beter gömürce olacam benyok beni 185ten aşağısı kurtarmazalmiyim ben o zaman
Yardımcı olmak sevindirdiTesekkur ederim canisi. Not aldim
2 sene daha okul oncesi kuzum. Benim minik 2014 Mart dogumlu. Bu sene kres, seneye anaokulu nasipse.
Aynen canım bende arkadaş çevresi olsun istiyorum günde kaç defa sorar bilmiyorum anne beni otula (okula )doturecenmi der çok istiyor bide tanımadığı biri bile olsun arkadaşim diye hemen tanışmaya oynamaya başlar ama okul çok uzak yanımda var ortaokul babası servise de vermem diyor bakalım ne yaparizKüresel durumun yetmez belki ama devlet okulu o kadar pahalı değil 160 TL aylığı yemekli yerlerin yemeksizler 80 TL falan oyun sınıfları var ilk yıl oyun sinifina gider ondan sonraki sene ana okuluna tabi ki senin kararın kuzum ama en azından oyun arkadaşı olmuş olur
Şöbiyet dünyanın en güzel tatlısı olabilirSevdiklerim hem kolay şeyler. Mozaik pasta,Sütlaç, sütlü irmik tatlısı, Elmalı tart bu kadaaaa
Bir de şöbiyet var ama o da çık zor okur sanki
Adresimi vereyim mi, sarma yollarsin aradaTiramisu benden sorulur kimseye bırakmam bide tabi ki muhallebili kadayıf bide elmalı tart yada kurabiye bide yaprak sarma
Balık daaaa çook severimmm
Ben de, ben deŞöbiyet dünyanın en güzel tatlısı olabilir1 tepsi yiyebilirim o derece seviyorum
Sevdiğim tüm her şey sen de saklıymışTiramisu benden sorulur kimseye bırakmam bide tabi ki muhallebili kadayıf bide elmalı tart yada kurabiye bide yaprak sarma
Dinlenince banı geri açmam ama
Ben muhallebili kadayıfı alabilirimTiramisu benden sorulur kimseye bırakmam bide tabi ki muhallebili kadayıf bide elmalı tart yada kurabiye bide yaprak sarma
Bir 4-5 yıl sonrası için bana da bul bkr PortekizliEvet
Hiihiii
Portekiz’in tek uzun ailesi bana nasip oldu sanırsam
Diğerleri bodur, sana olmaz malican
Dinlenince banı geri açmam ama
Heehheeeee ayıpsın, hemen okullara gideyim, geleceği parlak delikanlıları tutayım kolundan getireyimBir 4-5 yıl sonrası için bana da bul bkr Portekizli![]()