Kız fazla değil bakma sen onlarabana neden ağlaya ağlaya yedirdiniz o zaman ulaaannnnn
Kız fazla değil bakma sen onlarabana neden ağlaya ağlaya yedirdiniz o zaman ulaaannnnn
Seni yolarım üç günde nerdeyse üç kilo verdiriyor hem de güçsüz bırakmadan, hurma diyetime laf ettirmemBebeğim asla 7 sini de ye demedim ki ben
Demem de
Hep derim çok çok fazla hurma detoksu aklıma nir türlü yatmıyor benim
Evet yaa hurmayı bende sevdim güçsüz halsiz hiç kalmiyorumSeni yolarım üç günde nerdeyse üç kilo verdiriyor hem de güçsüz bırakmadan, hurma diyetime laf ettirmem
Yolarken beni de çağır iki tel alayım saçından yada yarısınıSeni yolarım üç günde nerdeyse üç kilo verdiriyor hem de güçsüz bırakmadan, hurma diyetime laf ettirmem
10 değil 7 eğer hayrına 3 paketide sen gondereceksen 10 diyelim10 paket hurmanın gücü adınaaaa
Zor durumdasın white hepsini sana bırakıyorumYolarken beni de çağır iki tel alayım saçından yada yarısını
Tamamdır kaç tel saç bırakayımZor durumdasın white hepsini sana bırakıyorum
sen damat bak bizim kıza yakışıklı olsun 1.80 boy yeter ,saçları röfleli olabilir sakallı geniş omuz olsun bi de trilyoner olsun
insan icaben bi dilim uzatır günah memiklerimiz şişcekBanane diyet sayfası değil kiPu ha ha ha