Fenalardayim 1.5 yaşındaki kızımla kavga etme kapasitesime sok geçiriyorum suaAy resmen regl siniri var hatunda
Afiyet olsun telafi edersin senİki kaşık beee regl gelmedi kuzu oldu 36 gün olacağım da işte geleceği zaman böyle krizler yaşıyorum olunca da yemekten midem bulanıyor her zaman ki gibi millet Mersin'e ben tersine regl kriz yaşar herkes bende olacağım zaman yaşıyorum
İyiyim senin hamislik nasıl gidiyor
Yaw minnacık çocuk ne dövüosuuuunnnnn yazık ya laaaaaAz gelmiş herhal
Regl olamadım herkese giderim var bugün idare et artik şuan 1.5 yaşındaki kızımla kavga ediyorum çok anlıyor ya beniYeni gordum kuzum kusura bakma. İse yarar umarim
Tahminen 60 lar. Bele hippiler filan moda olmuş. Herkes saçını uzatırken ben kafayı kazıtmışım gibi hissediyorumGeçti o numerolar kaçıncı çağda yaşıyorsun sen ya
Döverek seviyorum bugünYaw minnacık çocuk ne dövüosuuuunnnnn yazık ya laaaaa
Yok da etki etmez şuan belki sana tekme tokat dalsam olabilir benceGit az domestos kokla o seni kendini getirir
Gelince de tulay ne olur dön modunda oluyorum bı gelse de gitseRabbim şu kara vayta halası gelsin en tezinden
Tahminen 60 lar. Bele hippiler filan moda olmuş. Herkes saçını uzatırken ben kafayı kazıtmışım gibi hissediyorum