Bak neticemin sağ lobuna hiç vurmadın vayt kıskanmış sol lobu
Test yaptım değilim bi de 1.5 kutu antibiyotik ve türev ilaçlar kullandım imkansıza yakinBi gelip Günaydın diyeydi de
Yok kuzum ne menepozu gecikmiştir mevsimsel bekle bakim benden de ses yok Çakılım hamiş olmayasın
Ekmeği bırakmış bünyene de zorla ekmeği alıştırdın yeniden.. ne diyim ki.Menü verim...
Sabah
3 erik
12de kahvaltı
2 yağda yumurta
Salatalık
2 küp peynir
1 avuç tam buğday tandır ekmeği
3 zeytin
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
2 hurma
Ara
2 erik
Akşam 17.15
1 kase domatesli şehriye çorbası
1 tabaktan az alinazik
Su 2 ye yaklaşmıştır daha içerim..
Spor maalesef yapamıyorum .. ayağımın şişi yeni yeni iniyor şükür. Bi dahaki hafta içi başlarım inş
Ders çalışmaktan kaçmak için herşey bu ara gözüne güzel görünüyor olmasın kozamBu aralar canım gerçekten deli gibi koşu yapmak istiyor yaa
Kulaklıkları takıp temiz havada dolaşmak
Çok kötü menğ bugördük
10:30 2 ymurta,azcık labne peyniri,maydanoz
16:00 sade kahve 3 hurma
su :4 lt şimdiden oldu
spor:engelli koşu kalp gümpat gümpat
@MaliPina
Bu ne şimdi?
Eşim öyle 4 5 çocuk isteyince 2. Eşinden sanirim diyorum biz henüz 1 i yapamadık da.Öyle deyince evet topu topu 10 -15 senem kaldı
Ben yiyememiştim okdr ilkinde 5 tane diğer öğünler 3 tane anca yedim. 21 bence de fazlaElasis bacı çok değil mi yaw günde 21 hurma
@Whiteblacklife vaytım valla üçgen kız. İç açılarını topladım 180 ediyor. Ama sen 270 dersen o da olur
Korkuuuu@Whiteblacklife vaytım valla üçgen kız. İç açılarını topladım 180 ediyor. Ama sen 270 dersen o da olur
Tabiii Aus da yüz vermediyse demekÇok yorgunum
Amaaa
Kalbim sana hep çılgın
Duygudan duyguya sürüklüyorsun vaytım