s i d e l y a
Daimi Üye
Kaptanlar daha iyi bilir ama bence çok geç olmadan hafif birşeyler ye canım. Gece gözün dönmesin sonrabitse çok iyi olur kuzum yaa kaç gündür artıdayım
Kaptanlar daha iyi bilir ama bence çok geç olmadan hafif birşeyler ye canım. Gece gözün dönmesin sonrabitse çok iyi olur kuzum yaa kaç gündür artıdayım
maşşallah vayt
gece dönecek göz kalmıyo kiKaptanlar daha iyi bilir ama bence çok geç olmadan hafif birşeyler ye canım. Gece gözün dönmesin sonra
Benim mortim olunca acikmamak gibi özelliğim varmaşşallah vaybidaha hatırlat morti olalım
Çalışıyor musun sen eloşgece dönecek göz kalmıyo kiyorgunluktan eve girdiğim gibi yatak spor
Merhaba wayt nasılsın canım. Seni böyle ekmekli pilavlı menüyle görmek de mi varmisBenim mortim olunca acikmamak gibi özelliğim var
Bak nasıl mutlu dönmüş gevşemiş resmen
İki kaşık beee regl gelmedi kuzu oldu 36 gün olacağım da işte geleceği zaman böyle krizler yaşıyorum olunca da yemekten midem bulanıyor her zaman ki gibi millet Mersin'e ben tersine regl kriz yaşar herkes bende olacağım zaman yaşıyorumMerhaba wayt nasılsın canım. Seni böyle ekmekli pilavlı menüyle görmek de mi varmis)
HaSUSAR MISIN
gözyaşlarım sel oldu burda
git işlerin sevsin seni
Benim menumu görme emi yada gör boğ beni göm beni döv beniHellööööööö
evet reyonlar var ama 250 gr makarna 20 tl olunca makarnadan soğuyo insanbakalım yaa tarif lazım dimi sana.aklımda dursun
Evet benim eşim çölyak hastası . @D3S1R3
Üniverside konulmuş tanı.
Ben de migrenliyim
İkisi bir arada idare ediyoruz
Sicak bir dus, uyurken de karin bolgene polar sar. Bende ise yariyorYarına artı gelecek
Seviyorum bakHaha böğüre böğüre gülüyorum sev beni miuuummmmm nolur sev lan beni çok yorgunum
Fikir şahane teşekkürler bu da şimdiye kadar neden soylemedigin icinEvet masrafli biraz. Omur boyu surecek bit beslenme tarzi icin aileleri zorlar.
Rabbim zorunu kolay eylesin canim. Dermansiz dert vermesin insallah. Soruyu esine yoneltirsen cok sevinirim. Su yemegi yiyemiyorum keske uygun bir tarif olsaydi da yeseydim dedigi bir sey varsa bana yaz lutfen
Sicak bir dus, uyurken de karin bolgene polar sar. Bende ise yariyor