Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
L ütfen
A rkadaşlarım
N oluyor ?

Laaaaannnn

L ütfen
Ne güzel işte boşver gitme zatenTee Allahım yaa halen buradayimmmm
Yaa inanirmisin bende öyleyim normalde detoks yapınca kendimi tutuyordum lakin bugün zorlandım acaba diyon maden suyu mideyi genişletiyoruz diye duymuştum bende hergun 1tane iciyom ondan midem buyudude doymuyormuyumkiBen kendimi diyet konusunda toparlayamıyorum evet fire yok gibi ama sanki artık veremeyecek gibiyim
ise yaramadiolmuyo mubaşka bişey bulmak lazım
Evet benim eşim çölyak hastası . @D3S1R3Ben bazen 5 yiyodum
Takımda birisinin esinde vardı yanlış hatirlamiyosam @Portakal Sulu Ordek ti? Yanlışta olabilir
işe yaramıyooo ben denedimL ütfen
A rkadaşlarım
N oluyor ?
Laaaaannnn
Yok cnm mide büyümesi diye birşey yok aslında cnm insülini hızlandırıyoruz sadece cnm biraz yeme düzeni de değişti belki de ondan ben de çok yemesemde şiş ve acım bir de soda şişirir aslında cnm sakın meyvalı icmeeeNe güzel işte boşver gitme zaten
Yaa inanirmisin bende öyleyim normalde detoks yapınca kendimi tutuyordum lakin bugün zorlandım acaba diyon maden suyu mideyi genişletiyoruz diye duymuştum bende hergun 1tane iciyom ondan midem buyudude doymuyormuyumki
ise yaramadi
Alırım bı dal yeniyor mu açım da
yok meyveli içmiyorum ama bundan sonra sade ilanında içmem yazın serinlemek için içiyordum bugün itibariyle icmeyecmYok cnm mide büyümesi diye birşey yok aslında cnm insülini hızlandırıyoruz sadece cnm biraz yeme düzeni de değişti belki de ondan ben de çok yemesemde şiş ve acım bir de soda şişirir aslında cnm sakın meyvalı icmeee
5 dk dır kimse yazmadı yani kesin yan odadalar
Bak nasıl mutlu dönmüş gevşemiş resmen
Sade olanına limon sıkıp iç pembikimyok meyveli içmiyorum ama bundan sonra sade ilanında içmem yazın serinlemek için içiyordum bugün itibariyle icmeyecm
Yan oda nire?5 dk dır kimse yazmadı yani kesin yan odadalar
Konuya baliklama daliyorum, ne manada gormek bu miucugum,acarmisin biraz piliz,oncesini okumadim da
Temizlik yapılmışŞuan aşırı derecede şaşkınım..
Kk daki hesabım banlanmış..
Gerçekten bunun sebebini çok merak ediyorum.. Ciddu bir haksızlık..
Kitap okuma grubunda arkadaşlarım vardi.. Üzuldum suan..
1 hesap acip yönetime sebebini soracağım hafta sonu.. Çünkü gerçekten hiçbir mantığı yok...
limon yapınca ne faydası olur canimSade olanına limon sıkıp iç pembikim
Hosbuldum miu kaptan
Miuuu ben de spor yapmak istiyorum ya çok özledim. Acaba diyorum Leslie mi yapsam. Gidişata bakılırsa bu boğazı tutamıcam benSporlar yapıldı mı
Site etiği diye bir şey olmalı... Keyfi bu şekilde atım hiç hoş olmamış gerçekten..Temizlik yapılmıştamamen keyfi