Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Tee Allahım yaa halen buradayimmmm:kanka::duymuyorum:
Ne güzel işte boşver gitme zaten:kanka:
Ben kendimi diyet konusunda toparlayamıyorum evet fire yok gibi ama sanki artık veremeyecek gibiyim :eyvah::oklava:
Yaa inanirmisin bende öyleyim normalde detoks yapınca kendimi tutuyordum lakin bugün zorlandım acaba diyon maden suyu mideyi genişletiyoruz diye duymuştum bende hergun 1tane iciyom ondan midem buyudude doymuyormuyumki
olmuyo mu :bayik: başka bişey bulmak lazım :artist:
ise yaramadi:bayik:

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Ne güzel işte boşver gitme zaten:kanka:

Yaa inanirmisin bende öyleyim normalde detoks yapınca kendimi tutuyordum lakin bugün zorlandım acaba diyon maden suyu mideyi genişletiyoruz diye duymuştum bende hergun 1tane iciyom ondan midem buyudude doymuyormuyumki
ise yaramadi:bayik:
Yok cnm mide büyümesi diye birşey yok aslında cnm insülini hızlandırıyoruz sadece cnm biraz yeme düzeni de değişti belki de ondan ben de çok yemesemde şiş ve acım bir de soda şişirir aslında cnm sakın meyvalı icmeee

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Yok cnm mide büyümesi diye birşey yok aslında cnm insülini hızlandırıyoruz sadece cnm biraz yeme düzeni de değişti belki de ondan ben de çok yemesemde şiş ve acım bir de soda şişirir aslında cnm sakın meyvalı icmeee
yok meyveli içmiyorum ama bundan sonra sade ilanında içmem yazın serinlemek için içiyordum bugün itibariyle icmeyecm

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Şuan aşırı derecede şaşkınım..
Kk daki hesabım banlanmış..
Gerçekten bunun sebebini çok merak ediyorum.. Ciddu bir haksızlık..
Kitap okuma grubunda arkadaşlarım vardi.. Üzuldum suan..
1 hesap acip yönetime sebebini soracağım hafta sonu.. Çünkü gerçekten hiçbir mantığı yok...
Temizlik yapılmış :bayik: tamamen keyfi :sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar