Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Canlar:kaalp: Kendinde, yaninda yoresinde colyak rahatsizligi olup diyetine uygun olarak hazirlayamadiginiz yemek(ler) varsa yazar misiniz lutfen?

Yanitlarinizi, bu rahatsizliga sahip bireyler icin uygun tarifler gelistirmek uzere baslanilan bir tez calismasi icin ilgili danismana iletecegim. Simdiden tesekkurler:kaalp:
hımmm bende gluten intoleransı var ama çölyak değil.glutensiz un kullanıyorum çoğunlukla.ama çölyak fena yaa :( tezgahları,kesme tahtaları hatta çatal bıçakları bile ayrı onların

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
hımmm bende gluten intoleransı var ama çölyak değil.glutensiz un kullanıyorum çoğunlukla.ama çölyak fena yaa :( tezgahları,kesme tahtaları hatta çatal bıçakları bile ayrı onların
Evet cok zor bir rahatsizlik. Ama cok sukur buyuk marketlerde ozel reyonlar var. Damak tatlarini koruyarak canlarinin istedigini hazirlayabilme imkanina sahipler. Hocamizin kendisi de ayni rahatsizliga sahip. Hem farkindalik gelistirmek hem de hastalara alternatif tarifler/menuler saglamak adina bu calismaya basladi.

koza99

Ehl-i Keyf
Tepki
1.050
Şuan aşırı derecede şaşkınım..
Kk daki hesabım banlanmış..
Gerçekten bunun sebebini çok merak ediyorum.. Ciddu bir haksızlık..
Kitap okuma grubunda arkadaşlarım vardi.. Üzuldum suan..
1 hesap acip yönetime sebebini soracağım hafta sonu.. Çünkü gerçekten hiçbir mantığı yok...

Hergaf

Aktif Üye
Tepki
243
Şuan aşırı derecede şaşkınım..
Kk daki hesabım banlanmış..
Gerçekten bunun sebebini çok merak ediyorum.. Ciddu bir haksızlık..
Kitap okuma grubunda arkadaşlarım vardi.. Üzuldum suan..
1 hesap acip yönetime sebebini soracağım hafta sonu.. Çünkü gerçekten hiçbir mantığı yok...
Ben de banlsnmisim,talebiniz uzerine diyor birde,oyle bir talebim olmadi ama.

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Evet cok zor bir rahatsizlik. Ama cok sukur buyuk marketlerde ozel reyonlar var. Damak tatlarini koruyarak canlarinin istedigini hazirlayabilme imkanina sahipler. Hocamizin kendisi de ayni rahatsizliga sahip. Hem farkindalik gelistirmek hem de hastalara alternatif tarifler/menuler saglamak adina bu calismaya basladi.
evet reyonlar var ama 250 gr makarna 20 tl olunca makarnadan soğuyo insan :) bakalım yaa tarif lazım dimi sana.aklımda dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar