Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
dün gece geldiğim yerde bıraktım ... aklımda kalanlar benden başka rıff cohen dinleyen varmış ki çoook severim ... ki bu @Bonus muşşş kulağıma şarkılar fısıldayan koalam :kalp: veeee ağzını burnunu severken kıracağım mc dombili iğdem miş -kop

@koza99 geçmişinden ergenlik yıllarım diye bahsetmiş :heyecan::heyecan:

@hippotalamus :bayik: inatla kilomu sormuş ki ausa kilo soran daş olur :heyecan:

kelimelik konuşulmuş , bende oynarım aynı nickle bilesiniz :huri:

başka .... iki kişinin doğum günü idi , isimleri unuttum ama mutlu yaşlar:kaalp:

bi arada fazlaca kırılıp teşekkür etmekten bi üst levela geçip admine yürümüşsünüz hanimishanimishanimis:kriz::kriz:
O eskidendi... eskiden.. çoook eskiden :huri:

Şimdi kilo bildir bakalım:sinirli:

koza99

Ehl-i Keyf
Tepki
1.050
dün gece geldiğim yerde bıraktım ... aklımda kalanlar benden başka rıff cohen dinleyen varmış ki çoook severim ... ki bu @Bonus muşşş kulağıma şarkılar fısıldayan koalam :kalp: veeee ağzını burnunu severken kıracağım mc dombili iğdem miş -kop

@koza99 geçmişinden ergenlik yıllarım diye bahsetmiş :heyecan::heyecan:

@hippotalamus :bayik: inatla kilomu sormuş ki ausa kilo soran daş olur :heyecan:

kelimelik konuşulmuş , bende oynarım aynı nickle bilesiniz :huri:

başka .... iki kişinin doğum günü idi , isimleri unuttum ama mutlu yaşlar:kaalp:

bi arada fazlaca kırılıp teşekkür etmekten bi üst levela geçip admine yürümüşsünüz hanimishanimishanimis:kriz::kriz:
Yaaaaaa ablaaam beee :mavis::mavis:
Ama ne yapayım ortaokulda ergenliğimin zirvesindeydim :teyzos::teyzos: Böyle yazinca bana da komik geliyorr :kopkop::kriz:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
bi vakurluk bindi üzerime inmiyooo :kriz:
ana aneyse sınırlarını zorlarım senin beya. Fabrika ayarlarına dönersin bi 3-5 güne
bünyem alışkın değil senle yazışıyorum ama hala Ausu özlüyorum. Bak başka birinden bahseder gibi konuştum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar