Ne özlemişiz beee şu yazıları
Ne ulan bu kelimelik telefon alayım bende indircem
kız sabah akşam beraberdik senle
neyimi özledin
wappta mavi italik vardı da biz mi yazmadık
Ne özlemişiz beee şu yazıları
Ne ulan bu kelimelik telefon alayım bende indircem
O eskidendi... eskiden.. çoook eskidendün gece geldiğim yerde bıraktım ... aklımda kalanlar benden başka rıff cohen dinleyen varmış ki çoook severim ... ki bu @Bonus muşşş kulağıma şarkılar fısıldayan koalamveeee ağzını burnunu severken kıracağım mc dombili iğdem miş
@koza99 geçmişinden ergenlik yıllarım diye bahsetmiş
@hippotalamusinatla kilomu sormuş ki ausa kilo soran daş olur
kelimelik konuşulmuş , bende oynarım aynı nickle bilesiniz
başka .... iki kişinin doğum günü idi , isimleri unuttum ama mutlu yaşlar
bi arada fazlaca kırılıp teşekkür etmekten bi üst levela geçip admine yürümüşsünüz
Bizim eve çok yakın bir yerde var sabaha kadar hambirgir
Bu saattemi uff slk nerden bulucam
Yavaş ver panpa saçın dağılırBen mesela haftaya 14 kilo vericem. İnanmayanın ağzını burnunu kırarım
Manyak manyak hareketler yapma bee
Yaaaaaa ablaaam beeedün gece geldiğim yerde bıraktım ... aklımda kalanlar benden başka rıff cohen dinleyen varmış ki çoook severim ... ki bu @Bonus muşşş kulağıma şarkılar fısıldayan koalamveeee ağzını burnunu severken kıracağım mc dombili iğdem miş
@koza99 geçmişinden ergenlik yıllarım diye bahsetmiş
@hippotalamusinatla kilomu sormuş ki ausa kilo soran daş olur
kelimelik konuşulmuş , bende oynarım aynı nickle bilesiniz
başka .... iki kişinin doğum günü idi , isimleri unuttum ama mutlu yaşlar
bi arada fazlaca kırılıp teşekkür etmekten bi üst levela geçip admine yürümüşsünüz
Kız bu ikinci çocuk bi minnoş yapmış seni ha
Burnum kurusa vericem panpa inanmayan anten taksınYavaş ver panpa saçın dağılır
Sen cuma kilo bildir bakalım yine böyle minnoş gelecek miKız bu ikinci çocuk bi minnoş yapmış seni ha
ana aneyse sınırlarını zorlarım senin beya. Fabrika ayarlarına dönersin bi 3-5 günebi vakurluk bindi üzerime inmiyooo
Eteği falan açılırYavaş ver panpa saçın dağılır
Bu çok iyiymiş
Yaaaaaa ablaaam beee
Ama ne yapayım ortaokulda ergenliğimin zirvesindeydimBöyle yazinca bana da komik geliyorr
Aaa ben yiyerek veriyorum çakmatay bu doyana kadar yiyorm haftada 14 bilemedin 15 veriyormBen mesela haftaya 14 kilo vericem. İnanmayanın ağzını burnunu kırarım
Şuna niihhaaahhaaa haaaa haaa diye gülmek istiyorumBi 14 vermişindir panpa
kız sabah akşam beraberdik senle
neyimi özledin
wappta mavi italik vardı da biz mi yazmadık
Aus diyete başlamadan odemini at benle morti olsana kimse olmuyor benle mortigençlik mençlik ama 1 saat önce aldığın şifreyi unutmuşsun naber