Hosbuldumnur hoşgeldin
Hosbuldumnur hoşgeldin
Ayy git bi tane daha kır eflal üçlensinÇenesi düşüklerin motor ısınmış da biraz susmuşlar çok şükür
Kalan geçmişi okuyum. Çayımı içerken. Kocayı da gönderdim.
Ayyy iki tane borcamım kırıldı eşim düşürdü. Bugün çok darlanmıştım cidden nazar çıktı galiba rahatladım kırılınca
nazar çıktı ellaaam iyi iyi kırılsın gözü olanın gözü çıksın ateşlere gelsin inşallahÇenesi düşüklerin motor ısınmış da biraz susmuşlar çok şükür
Ayyy iki tane borcamım kırıldı eşim düşürdü. Bugün çok darlanmıştım cidden nazar çıktı galiba rahatladım kırılınca
La ne cins bi kadınmışım ... seni listeye almamışımçok özledim beee onu bunu boş verde
Çenesi düşüklerin motor ısınmış da biraz susmuşlar çok şükür
Aa niye ki üç olunca noluyor, öncesinde bende bir bardak kırmıştımAyy git bi tane daha kır eflal üçlensin
nazar çıktı ellaaam iyi iyi kırılsın gözü olanın gözü çıksın ateşlere gelsin inşallah
Ayyy bonus yaa
Fılavır cam eşyanız varmı kuzu
@Floweroflife
benim bedduam tutar evelallah yarın patır patır dökülür sana göz edenler merak etmeAa niye ki üç olunca noluyor, öncesinde bende bir bardak kırmıştım
Oyyy o neydi gız o nasıl beddua
Valla mı kız merakla bekliyorumbenim bedduam tutar evelallah yarın patır patır dökülür sana göz edenler merak etme![]()
hee eşime ediyom tutuyoValla mı kız merakla bekliyorum
Varol mali bundan sonra sana başvurucamhee eşime ediyom tutuyo
herzamanVarol mali bundan sonra sana başvurucam