MaLii
Kasabın Karısı
ne kadan da kıskanç bir kadınHer düşüşün bir çıkışı vardır nereye kadar düşeceken ufacık +100 de vururum
@Portakal Sulu Ordek
Büyüsün ama hep bana büyüsün
Bekliyorum sabırsızlıkla

ne kadan da kıskanç bir kadınHer düşüşün bir çıkışı vardır nereye kadar düşeceken ufacık +100 de vururum
@Portakal Sulu Ordek
Büyüsün ama hep bana büyüsün
Bekliyorum sabırsızlıkla
Şimdi tv de diyolarki formalite icabı bi boşanma .. daha dün kocamı seviyorum diyordu..
67.0 ı gördüm bugün hem de wc siz@Miu şu kuralları netleştirelim.. millet kaçamak yapmaya yer arıyor sanki
tamamen aynı görüşteyimonların mal ayrımı vardı dün haciz gelince demet delirmiş olabilir böyle jet bir mahkeme ile hemen boşanmak ay bilemedim. DEmeti severim ben hiç bir zaman olmadığı gibi görünmedi. Paçozum dedi varoşum dedi... kocası da onu çok seviyordu ... bilemedim takipteyim
ben de sade türk kahvesi söyledim ki1.5 lt bitmesine az kala patlattım bi az sütlü americano
Ben tuttum mu bırakmamne kadan da kıskanç bir kadın
bence kaçarı yok nilişkom
yazıyor yazıyortamamen aynı görüşteyim
görgüsüz falan ama olduğu gibi hep
ama instagramına baktım hep silmiş eşi ile 1 foto dahi yok
ben de sade türk kahvesi söyledim ki
yazıyor yazıyor
miu nun türk kahvesi 2365479321566. baskı yazıyorr
Aldığım kiloyu duysan ağzın açık kalır yeminle. Hiç hiç sağlıklı beslenemedim. İlk aylar bulantıdan bastırsın diye hep yedim hep ekmek tarzı yedim. Hiç planladığım gibi olmadı.sen de sağlıklı şeyler ye sidoş
zararın neresinden dönsen kardır kuzucum
mest çayı da etki etmedi mi?Ay saol miucum korktum artı geleceğim diye yol şişkinliği de var ayrıca ac halen sıkıntı en son ne zmn cıktı bilmiyorum o kadar vahim içeriye giren seviyor çıkmıyor
of yaaaAldığım kiloyu duysan ağzın açık kalır yeminle. Hiç hiç sağlıklı beslenemedim. İlk aylar bulantıdan bastırsın diye hep yedim hep ekmek tarzı yedim. Hiç planladığım gibi olmadı.
ivit geldiZumrud geldi mi kizlar