@Portakal Sulu Ordek gel ağlaşalım : (
Sizi çok iyi anlıyorum geçen sene yeşil renkli adminken sadece hikaye yazarları kırmızıydı ve inanılmaz gözüm kalmıştı
@Portakal Sulu Ordek gel ağlaşalım : (
Ne oldu pek bi keyfin yoookkkPro üye değilsiniz diye size ezikleyemeyecğim artık
Aşırı üzgünüm
Bunalıma girmeye gidiyorum
Benim beeennnn özgeeee
kaçın kızlar baskın yedikMerhabalar! Aramıza hoşgeldiniz :cicek:
Nick değiştirme isteği olmuş sanırım bu konuda yardımcı olabilirim
Bana özelden hangi nicki kullanmak istediğinizi yazarsanız hazır buradayken değişimi yapabilirim
Ben moru sevdimSizi çok iyi anlıyorum geçen sene yeşil renkli adminken sadece hikaye yazarları kırmızıydı ve inanılmaz gözüm kalmıştı
Benim ben kazoooo desemHububat kraliçesi kim
Aklımda deli sorular
Allahın atarlı delisi geldin miBenim beeennnn özgeeee
Ben admini izi çok sevdim ayYakında alışırsınız çok karmaşık değildir. Yazı stili konusunu site sahibine ileteceğim ama renk sabitlemeler falan serverları fazla meşgul edip siteleri yavaşlatabildiğinden dolayı pek olumlu bakılmıyordu. Smiley olayını halledebilirim elimde eski versiyondayken kullandıklarımız hala mevcut
Her türlü sorunu ve öneriyi aşağıda verdiğim linkten bizlere iletebilirsiniz
Her Türlü Önerileriniz-Soru ve Sorunlarınız
Baskın yok hoşgeldiniz varkaçın kızlar baskın yedik
Kimseye ezdirmem Bee dostlarımııııı alla alllaaaaAllahın atarlı delisi geldin mi
Ben admini izi çok sevdim ay
evet enerjisi güzel.inşallah adminimiz ya da site sahibi kadındır.Ben admini izi çok sevdim ay
Kesinlikle..Sizi çok iyi anlıyorum geçen sene yeşil renkli adminken sadece hikaye yazarları kırmızıydı ve inanılmaz gözüm kalmıştı
Sus kız morelim sifiiiirNe oldu pek bi keyfin yoookkk
Düşlediğin gibi olmadı mı
Yakıştı ama sana mor renk çoookkk
Tamam balım ellerine sağlıkFatimasevket
Mimu
Tamam söyledim. Çakıla ulaşamıyorum ben özelden bilen varsa ulaşsın
Aaaa hippoooYeter ulan bu kadar konuştunuz maşallah
Neden beee benimki çok yerindeKesinlikle..
Biz belli ücret ödemip bir üst üyelik var mı gibisimden sorduk aslında? Pro üyelik gibi. O zaman belki yazı stilimiz sabitleşir ismimiz kırmızı olur diye. Ya da başkaca bir renk. Yok sanırım. Sağlık olsun
Sus kız morelim sifiiiir
Tamam balım ellerine sağlık