Kesinlikle@koza16 aynen kuzım herkesin hür iradesi
Biz işimize bakalım, burda bulduk birbirimizi asıl önemlisi o

Kesinlikle@koza16 aynen kuzım herkesin hür iradesi
Biz işimize bakalım, burda bulduk birbirimizi asıl önemlisi o
Cidden öyle oldu miumHep çok ders çalışmaktan
Kajuya dedimkaju ile iletişime geçtik mi
Berna gelecek daha
bernaya demiştim cep nosunu şste haber et diye
kaju da gelsin aslan parçası
Yedirmem kendimi her nerde olursak olalımAkşam ördek mi yesem
Çok üzüldüm
Daha forumu çözemedim. İllakş talep yazabildiğimiz bir alan mevcuttur. Bulana kadar size buradan ileteyim. En azında aklınızda olur.
Yazı stili sabitleme olsa ve bir de daha çok hareketli smiley olsa çok sevinirdik
Yetmiyo ama idare edicem artıkAllahın delisi
Çok twşekkürler. Şimdiden ellerinize sağlık.Yakında alışırsınız çok karmaşık değildir. Yazı stili konusunu site sahibine ileteceğim ama renk sabitlemeler falan serverları fazla meşgul edip siteleri yavaşlatabildiğinden dolayı pek olumlu bakılmıyordu. Smiley olayını halledebilirim elimde eski versiyondayken kullandıklarımız hala mevcut
Her türlü sorunu ve öneriyi aşağıda verdiğim linkten bizlere iletebilirsiniz
Her Türlü Önerileriniz-Soru ve Sorunlarınız
Merhaba .. Bir problemim var da... adminsiniz şifremi görebiliyor musunuz acaba ? Ben yazdığım şifreyi unuttum.. Alelacele açtım bir türlü başka yerden yazamıyorum ..Özel mesajla vs. yazabilme şansınız var mı ?
Hallettim sanırım teşekkür ederimKullanıcı fotoğrafının boyutunun uygun olup olmadığı önemli olmazsa bana gönderin uygun hale getirip ekleyeyim
Buldum öyle bir şey ama mevcut şifremi de istiyor..Kuzum illakş vardır şifre yenileme seçeneği üzülme
Gerçekten çook teşekkür ederim, çok sağolunMerhabaÖzelden şimdi gönderiyorum