Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Ayyy çok güldüm :cokkomik: Asansörü de bir görseniz, kaç defa kaldım kat aralarında :eyvah: ona rağmen merdiveni hiiiç kullanmadım desem yeridir :cokkomik: Şimdilik 58 kulağa çok hoş geliyor lakin gönlüm 55'te inşallahhh :asikk:
Sen onu 53 yap elini korkak alıştırma:heyecan:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Ayyy çok güldüm :cokkomik: Asansörü de bir görseniz, kaç defa kaldım kat aralarında :eyvah: ona rağmen merdiveni hiiiç kullanmadım desem yeridir :cokkomik: Şimdilik 58 kulağa çok hoş geliyor lakin gönlüm 55'te inşallahhh :asikk:

öyle olur zaten ... ben koca kadın , anneciğinle yaşıtımdır muhtemelen :165: ilk hedefim 68 di ...sonra 68oldum 65 dedim ... en son 51.8 de ....

115994790_I4I7I-l60tW1qLskEY91aEyV6DCx6rGYWa5fAI3s63U.jpg
bu haldeydim hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

@cileklidonut hoşgeldin:)
Grubun en küçüğüsün:)
Adından dolayı seni yiyeceğim göbüşünden mi alayım bir dal baldırdan mı?

hemen göbüşe :eek:

OP
Miu

Miu

Tepki
54.300
Düz 50 yapalım yaaa :165: Ay gözüm korktu birden, 15-20 kilo nasıl verilir... :aglama:
ohoooo bir bakmışsın sen 10 kilo gidivermiş bile
hiç gözün korkmasın
sende yaş da küçük metabolizma da hızlı
sen bile inanamayacaksın
yalnız kilo verdikçe kilo başıma benim hesaba para yatırıyorsun :kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:bunu biliyor muydun :zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

OP
Miu

Miu

Tepki
54.300
aaaa kilo bildirmedim :sinirli::sinirli::sinirli:

77.2 den

77.5 a efenim ..... ama hastalıklardan başımı alamadığım , kanamalardan güç olsun derman olsun diye yediğim bir hafta idi

zaten diyete başlamadım , başlasam duramazsınız :zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:
tam kızacaktım minnoş ausumun hastalığını hatırladım
sarıp sarmalayacam
oyy ne güzel artı o öyle
anammmmmmmmmm ne minnoş geldi gözüme
:ninni::ninni::ninni::ninni::ninni::ninni::ninni::ninni::ninni::ninni::ninni::tatlim:

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Merhabaaa, aranıza yeni katıldım :by:

Hoşgeldin cnm çok ta iyi ettinn

Kilom sabit 72.0
Size harika haberim var :ponpon::mutluyum:
Gorumcemin eski telefonunu alacam idareten :mutluyum:
Ama şuan evlerinde değiller ne zaman geçecekler bilmiyorum pazar yada pazartesi getirecek inşaAllah :mutluyum:
Coookkk mutluyummmmm:mor:
@Ausencia_ @Miu @MaliPina @hippotalamus

Ohhh gözün aydın cnmm

Aaaa ne güzel cnm benim kız koca burcu 18 şubat:)

Koca ne ya kova burcu

Düz 50 yapalım yaaa :165: Ay gözüm korktu birden, 15-20 kilo nasıl verilir... :aglama:

Verilir gözün korkmasın cnm zaman hızla geçiyor bir bakmışsın hooop 55 kilosun ben de toplamda 24 ama takımdakiler ile son 3 ayda nerdeyse 15 kilo verdim cnmm metan hızlı yaşın genç süper gider cnm

çalışmalara devam çakılım , harika bir kova annesi olursun sen ... marjinal kadınsın :marilyn:

Inşallah aminnn cnmm

Benim kızda 1 gün sonra olsaydı balık olacaktı minicik durmadı geldi çok şükür:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar